- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се боря ли за нея?
Sad but true..За съжаление наистина е така. Едно време за жените беше достатъчно да ги обичаш, да им го показваш и да не ги биеш. Сега освен, че трябва да можеш да им сваляш звезди, трябва и да харчиш маса пари за тях, да блъскаш във фитнеса като животно, за да имаш тяло като по филмите, да караш BMW или някоя друга лъскава барака, да й плащаш за екстеншъни, маникюри, педикюри, спа... Да ги водиш по чалги...
И сега ще ми се лепне половината женска част на форума да ми обяснява как греша и слагам всички под общ знаменател, което не било, видиш ли, правилно... На всичките тези не-меркантилни съфорумки да си им кажа още от сега: ако претендирате, че не сте златотърсачки, кажете си и какво бачкат гаджетата ви и какви коли карат. Да си дойдем на думата, bitches!
Това важи само за ex-комунитически държави. В една Америка кога смяташ, че не е било важно имаш ли кола, работиш ли хубава работа? Когато са тепали индианци може би...О, грешка, тогава е било абсолютно същото, но без коли и работа, а с земя и положение...
И пак казвам - зависи ви от таргет групата. Пробвайте да забивате 4-ки и 5-чки и няма да се изисква повече от това да можете да ги черпите едно кафе... Ама вие тях не искате да ги ебете, грозни са ви, дебели са ви... Ами, както те са ви грозни и дебели, така вие можете да бъдете по същият начин "бедни и скучни" на 9-ките и 10-ките...Къде е разликата? Еднакво повърхностно е...
Риана защо стои с Крис Браун? 'Щото е богат ли? Тя бедна ли е? Или защото никой друг не иска Риана? Хаха...
Той нали я бие, пее й че путката й е негова...А тя е жена с избор... Избор, ама избор от мухльовци. Докато Крисчо е алфа, та пръска. Той едва ли пуска теми по форумите "оо, тя е толкова красива, ще направя всичко, за да е с мен, тя е на велик златен пиадестал"... Или вика "ех, тия днешните жени колко са меркантилни, педикюр, маникюр, а-у"?
Не, човекът си знае цената и не позволява да му се качват на главата пък, ако ще Риани и Анджелини да са... Съответно си я прави на боклук, когато поиска. Та, по същата логика явно, ако имаш правилната нагласа може 9-ките да не те правят на парцал и пак да сте си заедно... Ама за начало трябва да не си девствен и да си поработил в/у себе си малко, а?