.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Може би трябваше да дам повече информация, но идеята на темата беше да споделите опита си, ако сте изпадали в подобни ситуации или, ако не, да си представите такава ситуация и да кажите какво мислите, защото когато останеш сам с момиче и гледате някой филм(вероятно ще е от типа на Friends with benefits), стойте на милиметри един от друг, говорите си и т.н. не е изключено да прехвърчи някоя изкра, а при положение, че не сме някои 13 годишни вече секса не е последното ми предположение. Не знам дали си изградихте впечатление на женкар или бройкаджия за мен, но не смятам, че е така - 99% от момчетата биха се възползвали от подобна ситуация, особено след дълга връзка.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Братле, кажи си, че искаш да правиш секс с нея и си търсиш подходящ начин, няма нищо срамно и ще те разберем. Седнете на по чаша вино преди филма, поговорете си, посмейте се, малко предразполагане. После се разположете на дивана/леглото пред компа и нещата би трябвало да се случат от само себе си. Тъмнината, атмосферата и физическата близост ще изиграят своята роля.

Ако нещата се получат както трябва, според мен ще е секс за повече от една вечер.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-12-2013 на 14:56
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ако си на 12-16 "добиваш опит", виж, ако си на 25-30 просто имаш някакви проблеми с общуването, и жените.
    Какви бройкаджии? Не е нужно да си бройкаджия, за да не си социален аутист.
    ве някой хора май не могат да разберат,че не всички сме еднакви и,че не всички мислят по-един начин.
    Аз познавам и такива над 50 години, които са срамежливи и им е по-трудно. Така са възпитани, такъв характер имат. Е и ? Какъв ти е проблема? Кво те засягат?
    Добре, да кажем,че действително това се дължи на проблем с общуването. И сам каза, на 12-16 години като не се е оправил, на 30 ли да се променя? Ае осъзнайте се.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Братле, кажи си, че искаш да правиш секс с нея и си търсиш подходящ начин, няма нищо срамно и ще те разберем. Седнете на по чаша вино преди филма, поговорете си, посмейте се, малко предразполагане. После се разположете на дивана/леглото пред компа и нещата би трябвало да се случат от само себе си. Тъмнината, атмосферата и физическата близост ще изиграят своята роля.

Ако нещата се получат както трябва, според мен ще е секс за повече от една вечер.
    Мдам, въпреки че не веднъж ми се е случвало да гледам филм с приятелка и да е било просто филм. В краен случай не забравяй да си вземеш не се сърди човече за след филма

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Щибай я като за последно, после като я видиш да не се чудиш "офф трябваше да я чукам"...
    То е ясно, че не идва у вас да ти разглежда тапетите.
    Репликата "Хайде да гледаме филм у нас" винаги кара жените да си бръснат краката. Замисли се защо

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Репликата "Хайде да гледаме филм у нас" винаги кара жените да си бръснат краката. Замисли се защо
    Ох, глупости. Ако най-добрият ми приятел ме покани да спя у тях и да гледаме филм, нито на един от двамата няма да ни мине през главата идеята за секс.

^А ще си обръснете ли краката?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хахах, взаимно ли? ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО!

sooo kinky
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Това е като пазарджишката реплика "Хайде да ходим на кафе" Предполагам вече се сетихте, че поканата не е за кафе...

P.S.: Защо ми подчертава "пазарджишката" като грешка?? Сайта има нещо против Пазарджик. Определено е на 1 мнение с мен, че от там нищо хубаво няма да излезе...

ам да ви кажа и аз ако кажа на някой ммм приятел,че ще спя у тях при положение че не сме кой знае колко близки и аз ще искам нещо повече от филм,така че е нормално пича да си мисли за секс

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Човека е уточнил, че са дългогодишни приятели и тя му е най-добрата приятелка. То, ако се познават от месец ясна работата, ама така е по-загадъчно.
    Аз съм спала в най-добрия си приятел неведнъж и то, секс не сме правили разбира се.

Авторе, какво стана в крайна сметка?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На мен пък друго ми е чудно - ОК, договаряте се да сте само приятели за секс и т.н. и как се развиват нещата? Кой на кой звъни или си имате конкретни дни за среща :д Щото винаги ще има някакво неразбирателство - "Ми сега не мога" и т.н. и се поражда ревност и става една... Дълга и широка.
    Авторе, какъв приятел си, като първата ти мисъл, когато момиче ще дойде у вас - е секс? Пфууу.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Авторе, какъв приятел си, като първата ти мисъл, когато момиче ще дойде у вас - е секс? Пфууу.
    Това е първата мисъл на почти всеки мъж.
    Welcome to the Jungle...

Град
    у нас...
    Когато става въпрос за приятелство, не може да гледаш човека като сексуален обект. Все пак е приятелство - знаеш, че ще си прецакате отношенията...

Приятелството е друга бира, да. Но така формулирано последното ти изречение звучеше по-скоро като за общия случай, не за приятелския такъв.

И все пак имам няколко познати, които от приятели, станаха двойка.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    На мен пък друго ми е чудно - ОК, договаряте се да сте само приятели за секс и т.н. и как се развиват нещата? Кой на кой звъни или си имате конкретни дни за среща :д Щото винаги ще има някакво неразбирателство - "Ми сега не мога" и т.н. и се поражда ревност и става една...
    това е идеята на отношенията, да я няма ревността примерно...разговорът протича "Да се видим днес" - "Не мога, зает съм...какво ще кажеш за сряда." Ако и сряда не врши работа се измисля друг ден - всичко точно...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    у нас...
    Звучи чудесно. Как я искам тая приказка :д :д :д

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Наеби я, бе, тъп ли си?

Тука може да разпъваме локуми до новата година.Едно не ми е ясно приятели сте от дълги години,а не си разбрал какъв човек със какво мислене ли е ?Отговора трябва да го знаеш ТИ защото Ти общуваш с нея и щом сте толкова близки,би трябвало да знаеш що за човек и на какво е способна.Ти сам каза,че е перверзна ако не се лъжа.Има и друго ако и двамата сте по зрели в мисленето може да си останете "секс партьори" измежду другото и да сте си приятели пак (дългосрочно)-все пак всеки си има нужди по природа .Може и да си развалите приятелството ако се "опънете".Но все пак всичко е много относително.Ако усещаш намеци и някакви знаци от нейна страна,,,,,,,,,,,,,,,.После ще видим какво е станало.
    А иначе по мъжки трябва да не се чудиш а да се пробваш,ако Тя не иска после ще и обясниш туй онуй и Тя ще те разбере и няма да Ти се разсърди.
    _l_

И аз викам така на моята приятелка като ми се праска - "Ай в нас да гледаме еди кой си филм.. Много е интересен".. ;дд Културно!! :3 Коя зодия е мацката? ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си