.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 329

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    По принцип не е нужно нещата да са свързани. Де факто, едно "изчакване" е нещо като ранна индикация за намеренията, специално при жената. Ти искаш нещата да не се смесват, но ако си легнеш с него на първа среща, ще си станеш една от "ония" и няма да изпитва нужда да те печели с к'вото и да е.

Масата, само след един отказ от първия път да получат секс, се мотивират мнооого повече. Лични наблюдения, които не се базират само на собствения ми опит.

'Ма то зависи де... Т'ва горното го казвам, ако хипотетичната ситуация включва момче, с което си се запознала преди малко, а не добър познат, който просто в един момент решава, че иска да те тресне.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    По принцип не е нужно нещата да са свързани. Де факто, едно "изчакване" е нещо като ранна индикация за намеренията, специално при жената. Ти искаш нещата да не се смесват, но ако си легнеш с него на първа среща, ще си станеш една от "ония" и няма да изпитва нужда да те печели с к'вото и да е.

Масата, само след един отказ от първия път да получат секс, се мотивират мнооого повече. Лични наблюдения, които не се базират само на собствения ми опит.

'Ма то зависи де... Т'ва горното го казвам, ако хипотетичната ситуация включва момче, с което си се запознала преди малко, а не добър познат, който просто в един момент решава, че иска да те тресне.
    Не те нападам лично, не оставай с грешно впечатление. Ще коментирам само това, което си написала.
    Момичето отказва секса поради какви причини - да се прави на тежка и недостъпна? Или иска момчето да и' потича малко подир дупарата, та да си вдигне егото още мъничко?
    Иначе относно първото изречение "ще си станеш една от "ония""... точно заа това говорех. Щото може да не си легна аз с него - а той с мен :д схващаш предполагам. Изключваме двойните стандарти кой с кой...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Не те нападам лично, не оставай с грешно впечатление. Ще коментирам само това, което си написала.
    Момичето отказва секса поради какви причини - да се прави на тежка и недостъпна? Или иска момчето да и' потича малко подир дупарата, та да си вдигне егото още мъничко?
    Иначе относно първото изречение "ще си станеш една от "ония""... точно заа това говорех. Щото може да не си легна аз с него - а той с мен :д схващаш предполагам. Изключваме двойните стандарти кой с кой...
    Споко бе, ние само си коментираме хипотетични ситуации, не би трябвало да има засегнати. Още веднъж казвам, че мнението ми опира до човек, който познаваш от тази вечер, а не който ти е стар познат/приятел. Когато не се познавате, съответно и двамата се гледате кат' парчета месо. Кат' си изям пържолата едната вечер, к'ъв ми е кяра да се старая утре вечер пак да ям от същото? След като около мен така или иначе е пълно с мръвки. 'Сякви мръвки! Да, ако е било яко, ще завторя и затретя, ама пак не виждам к'во ще ме мотивира да пристъпя към връзка.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Да, ако е било яко, ще завторя и затретя, ама пак не виждам к'во ще ме мотивира да пристъпя към връзка.
    Същото, което би те мотивирало да пристъпиш към връзка и ако не беше правила още секс с него. Какво е това вече си зависи от отделния човек и какво търси/очаква от потенциалния партньор..
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си