- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
А защо няма опция - допадате си, излизате 2-3 пъти и след това секс ? Даваш ни избор от секс веднага без да се познаваме и секс след някакви месеции.. да не сме в детската градина ?
Не давам никакъв избор. Те даже го предложиха - няколко мнения по-назад
Развивайте си темата както сметнете за добре.
В такъв случай бих предпочел това което написах. Не мисля, че ще имам нерви да чакам някакви месеци наред.
Е то всичко опира до това дали търсите е сериозна връзка (разбирайте до живот) или просто задоволяване на "сурова страст", както се изказаха по-горе. Във втория случай е все тая кое е първо и кое второ, краят е ясен - раздяла след месец, година, две, десет... колкото по-дълго продължи такава връзка - толкова по-тежко е след това. Та който търси наистина сериозна връзка, много други неща трябва да вземе в предвид преди да мисли изобщо за секс.
А защо мислите, че ако сексът "се е случил" след месец или два връзка, няма да е толкова пълноценен?
^Успокоявам се, мислейки си, че съм излязла от него вече. И draid ли е в пубертета?
Не разбирай поста ми погрешно. Не поставям сексът на първо място. Не омаловажавам всички други елементи, от които една сериозна връзка се нуждае, за да бъде такава.
Разбира се, че се нуждае от секс, но не е най-важното нещо на света, както много хора си мислят. Аз никога не съм се впускал във връзка като още на първата среща правим секс. Това не е за мен. При последната ми връзка изчакахме доста време и бих казал, че беше най-пълноценната ми връзка. Говорейки за себе си, сексът е начин да изразя чувствата си. Освен него има още стотици начини да го направя. Може би съм прекалено старомоден.
Това е струващото ми 5 стотинки мнение по въпроса.
Пишеш като обиден и наранен. Ядосан.
Никой не отхвърля мнението ти. Темата беше пусната, за да се чуе то, в резултат на което мнението ти не струва 5 стотинки. Също толкова "важно" и "валидно" е колкото и на останалите.
Не мисля, че потребителите в този форум си мислят, че сексът е най-важното нещо на света, както ти се изрази. Говориш от опит, от първо лице единствено число. Изчакал си при последната си връзка и тя се е оказала най-пълноценна. Но има и хора, които са започнали връзка със секс и тя се е оказала най-пълноценната за тях. Разни хора, разни идеали.
Не си старомоден. Просто си човек. А хората имаме различни вкусове. В тоя ред на мисли темата е може би глупава. Все едно те питат - пепси или Кока Кола. Разбира се, че всеки ще каже нещо различно.
Дръймърче, не тая никакви лоши чувства. Няма причина да бъда ядосан, обиден или наранен.
Мнението ми няма да промени възгледа на никой. За това струва 5 стотинки, на толкова го оценям.
Напротив, много хора от форума са поставили секса на пиедестал. Тъжно е, че не успеят да вникнат в смисъла на секса, а го правят за да задоволят нуждите си. Всеки както си знае. Когато правиш секс, то трябва да е с човек, на който имаш пълно доверие и имаш истински и искрени чувства към него. Не виждам как може да имаш доверие на някой, който познаваш от няколко часа/дена. Да не говорим, че може да се заразиш с не малко болести така. Кондомите не предпазват на 100%, един път е нужно да се случи. А какво ще стане ако забременееш? Би ли носила бебето на човек, който не познаваш?
Другото е, че говорите така, все едно една сериозна връзка не може без секс. Какво ще стане ако случайно се влюбиш в човек, който е неспособен да прави секс? Любовта не те пита. А ако приятеля/ката ти замине някъде за година-две? Сексът просто е нещо второстепенно.
Аз лично познавам поне 2-3 двойки правили секс на първата среща и са от години заедно .И такива чакали месеци и вече не са заедно .
Не бих казала че секса е нещо второстепенно но е важното да е правен от любов поне за мен . Не мога да си представя че ще си легна с някой без да изпитвам поне някаква симпатия към него . Секса е важен за скрепяването на една връзка но емоциите и чувствата са основното . Иначе няма значение кога ще го направиш важно е какво ще е развитието после .
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Секс е лесно да намериш и без връзка, по-трудното е да изградиш стабилна връзка, която включва и хубав секс.
Не е добре нито без едното, нито без другото.
За година-две не, но за месец-два-три ми се е случило моето момче да е далеч. Всъщност онова, което каза относно секса, е правилно донякъде. Когато него го нямаше, си мислех само как ми липсва и как искам да го видя. С виждането, естествено, идват и разни мисли за секс, разговори на разходка из парка, дори караниците.
Харесва ми също и частта, в която говориш как любовта и секса вървят ръка за ръка. Вярвам обаче, че ако единият от нас е бил/е незадоволен в сексуален аспект, нямаше да останем заедно толкова дълго. Общо-взето се опитвам да кажа, че не е нужно да не правиш секс с възлюбения си еди-колко време, за да си сигурен, че връзката ще издържи, ще е сериозна и ще останеш доволен от нея. Връзките между хората понякога са странни, не винаги можеш да вкараш човешките отношения във калъп. Понякога можеш да започнеш връзка с голямо чакане и тя все пак да свърши бързо, а друга, започнала със секс да завърши с деца, дълъг брак и двоен гроб. Искам да кажа, че никога нищо не е сигурно и няма гаранция. Хубаво е да следваш ритъма, а не да си поставяш ограничения.
Според вас как би се развила една връзка, ако започне със секс - т.е. се забият за една вечер и след това обсъдят да започнат да се виждат? - Зависи от хората
И обратното - ако започнат да се срещат и след време - месец-два-три решат(се стигне) до секс? - След мисля че е много по-добре
Ти , в качеството си на 15 годишно лапе , не знам къде се месиш.
Зависи какво точно разбирате под " връзка " . Не трябва момче и момиче да се знаят от години и да излизат само двамата от месеци , за да се стигне до прекрасното , ама момиче , което ми пусне на първа среща , автоматично губи всякакви шансове с мен по-нататък. Ако сексът е добър , става да и се обаждам да я чукам. Нищо повече. И не само заради пускането на първа среща, а заради характера , който съпътства такива прояви. Вероятно е пускала и на други на първа среща, няма да ми стане драго да имам за приятелка курва
А ти в качеството си на социално-програмиран пикъп олигофрен, кво се обаждаш?
ш'та иба в ретарда смешен
Джеки Чан, кво се обаждаш ? Ако не можеш да се аргументираш, спри да лаеш. Някви хомо наклоннности имаш, обърни се към баща си .