- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво мислите за AMD A10-5800K?
Бате тука си в голяма грешка. Дори и да е вградена тя не пречи на външната, а когато започнем да говорим за технология A10 и FM2 сокета са най-новите на AMD. В добавка бих добавил, че А серията на AMD са супер ергономични, с висока производителност. В сравнение бих дал: AMD A6-6400K с външна видеокарта Saphhire HD7770 бие по производителност AMD Athlon II 450 X3 отключен на X4. Даже ще добавя още, че A серията държи цена в момента и ако решиш да ъпгрейдваш, при продажбата на старите компоненти ще имаш по-малък минус, от колкото ако не си вземеш А серия и отидеш към старите FX и Athlon II и Phenom II.
П.П. А сериите държат най-новите инструкции за процесори и като сравниш със старите те са поне тройно повече. Ако един Athlon II има 10 инструкции, то поне А6 ще има 20...
И другото, което ще препоръчам на автора е да си вземе по горна серия на А10-та... да не е 5800K ами 6***, защото така като гледам 5800К е няк'ва междинна серийка...
Последно редактирано от MaGuSs : 12-23-2013 на 07:52
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
И в грешка да съм, никога не бих си взел такава, каквото ще да става.![]()
Иначе намерих:
Battlefield 4[medium settings] - http://www.youtube.com/watch?v=aHg990oJRGI
Assassin's creed Black Flag - http://www.youtube.com/watch?v=WbJrgPLC6Ao
Всичко 6та серия е добро...
Не знам ама аз забелязвам, че на пазара е само FM сокета на AMD, AM3+ замира ако и вече да не е замряла, защото трудно се намират бройки на FX6300, а да не говорим за fx8***...
И аз си мислех така като тебе, че процесорите с вградена графична ще са боклуци, но в един сервиз ме опровергаха и ми доказаха, че старото вече не е на мода.
Пък и да те питам, щом вкарват в един процесор дет технологията му е 22nm, 4 ядра, защо да няма място и да не могат да сложат и графичен процесор и при поддръжка на дъното ти да го ползваш и него, ако нямаш външна видео карта, пък и в повечето случаи двете видеокарти работят заедно и дават по-добра производителност, отколкото по отделно? Ако разсъждаваш логично графичния процесор си е в процесора и така пътя на преноса на данни се скъсява многократно...
А и доколкото видеото на BF4, видеокартата му е слаба и за това го пуска на Medium пък и записва на FULLHD...
Последно редактирано от MaGuSs : 12-23-2013 на 13:20
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!