- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ретардирал потребител?
Grumpy old madman
Sorry za latinicata. Skoro nqma da vidite nishto ot trabanta i templara poradi hospitalizaciq.Spokoino drugite ste v bezopasnost..zasega.
Za da ne si pomislite neshto greshno reshiha da ne pishat poveche neshto im pisnalo i az ne sym gi karal spoko
низнам
ама ше е мегалол тоо пич е така верно да ви СПЛЕСНЕ
ахахаха
ше е най-смешното нещо EVAH
пп: изчетох цялата тема
определено една от най-силните в последно време
ГрандТапанара и Кенефис_Дирникус са си за бой, и то много, ама той и Хасан Ваксаджията от Пловдив беше и този щеше да го бие, пък нещо си поговориха и станаха приятелчета. Та май като гледам, пак всичко ще е само на думи, а дела - няма.
не съм приятелче с всеки споко![]()
ти ако искаш мноо дела сеирджия ли го играишако искаш ела влез в играта , то така е лесно всеки отстрани да гледа
добре значи кой е следващия![]()
който ще спре да пише де![]()
фиар путкан меджик , олд скул чурката , фишара го знам че е насранка посранка няма да се покаже , кои остана още не знам![]()
канис дрисириус насранириус ще се покажеш ли и ти от черупката си усукана накаткемуахахах
м488 ти пък откъде доидеща изделам и тебе в мутрата калпак
![]()
Не с всички, а с пловдивския боклук - ваксаджията Хасан, който щеше да го биеш, ама той май те подлъга с хитрост и коварство. Но той е известен подлец и няма да се поколебае да ти забие нож в гърба при първа възможност.
Не съм сеирджия - участвам с всичко, каквото мога. Ако мога - и сам си върша работата. Критиката ми е градивна - гадовете трябва да се удрят, а не да им се разминава.
ти ще да си някакъв скрит талант дето си бъбри с великденския заек
Оня, който беше с прякор WAX, а сега е с ОР. Не помниш ли, че щеше да го биеш? А какво стана - нищо.
Пълен боклук-хлебарка е.
Трябва да почне да ти вика някое от следните, за да го оцениш по-добре:
Мери_Гей_69
Педи_Джейн_69
Педи_Гей_69
Мъди_Джейн_69
Мърла_Джейн_69
Спермо_Джейн_69
Фекал_Джейн_69
Феки_Джейн_69
Менстро_Джейн_69
Климак_Джейн_69
Клизма_Джейн_69
Илко е Бог Илко Президент!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Здравей.. Ъмм.
Такам не знам дали това, което ми е казано е истина, но ще ти кажа к'во чух..
Видял си се с Николай (trabi_bs) и явно сте говорили за форума и хората от форума, та е дошло дума за мен и за връзката ми.. Та сте обсъдили (зад гърба ми, което въобще не е мъжко, а претендираш, че си мъж)
Та Николай ми каза: че съм бил лигаво дете с детски акъл и как е могло Lilanda да ми се връзва на акъла?
Ако тва е истина искам да питам: Сериозно ли к'ъв си ти да ми се намесваш във връзката, която очевадно е сериозна, и да обсъждате така зад гърба..
Ако е истина съм много разочарован, приемам те за истински мъж с принципи и достойнство ако е истина.. явно не си това за което съм те смятал...
Ако не е истина живи и здрави.. (ще счупя Николай от бой )
това е от мизерюгата пръднархибой. значи ще ти отговоря пред всички понеже не съм наакан косъм като теби спри да ми удебеляваш буквите не съм кьорав като теб , путяк изпукан
да , видяхме се и говорихме много , аз питах за теб как може да живееш в такова село и да бършеш гъзовете на кокошките по цял ден и в същото време да влизаш в нета , откога имате интернет връзка в кюстендиил ве набъбнал орехтъпа костилко гледай сега
аз колко съм мъж приятелката ти може и да разбере , после тя ще ти каже , просто ще се видим с нея ще побъбрим , тя ми е близко и без тва , ама да не стане да почне да ми споделя какъв е бухъл клавиатурния и приятел и да вземе да се похвали че си има ново гадже
гледай сега аз ще се меся където искам защото мога и никой не може да ми каже нищотова ще ти го кажа и в лицето , не само зад гърба , разбра ли урафан по чурката от мухи жираф
![]()
разочарован ще си наистина когато ме видиш , нека другите които са ме видяли да ти кажат какво ще ти е разочарованието тиизписано разочерование по лицето ти че си ме срещнал
глей ся лизгар , жив и здрав дали ще си зависи от тебможе да опиташ да го счупиш николай , няма проблем , ама да не стане аз да съм някъде там наоколо , съвсем случайно примерно да минавам и да ти сгаза мутрата като товарен камион
![]()
![]()
и спри да ми пращаш лични съобщения , чу ли мухлясала питка кашкавалмазен си като путката на баба ти
![]()