Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
Мдам. Леко бъркаш подкожна инжекция и венозна такава. Целта на двете е съвсем различна.

Не знам какво джудо те гони. Единствено мога да ти приложа искреното ми безразличие. Съвсем не си интересен. селски тарикати има под път и над път.
толкова ли си тъп или само така изглеждаш ако не бях интересен , нямаше всяко мое влизане в тема да завършва с 10 страници и нагоре допълнение и толкова много мои фенове фактите говорят друго , твоите измишльотини ги разправяй на майка ти

ти ми прилагаш безразличието си тъй ли аз пък мога да ти приложа искрения ми среден пръст пред мутрата ти тук даже са два

тарикат , синоними използвач,хитрец

тъй значи виж сега ще ти го обясня накратко , буркан с маринована агнешка путка

през целия си живот никога не съм хитрял нито съм използвал някого тези качества не са познати за мен. те са познати само за лизгар като теб , който ходи в друга държава да лиже гъзовете на чужденците , пред тях се прави на много свестен и много уважаващ и моментът в който влезе в насраната си квартирка и се събере с утайките българи се започва обсъждане на недостатъците на коренното население , и усмиващи ги техни навици единствения който винаги ще бъде усмиван обаче е такъв изпънат кюмбекчия като теб

а сега си го начукай , МОЧУР