.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    все пак ако свършиш веднъж може и втори който е още по хубав но на мене никога не би ми стигнало 15 минути

явно приятелката ти не може да те накара така да я искаш , че да не искаш да свършиш да ти е толкова хубаво , че да спираш преди да свършиш и да продължаваш пак

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Става ми прекалено скучно, питам се "кога най-накрая ще свършиш" и "колко още трябва да издържа" - не, защото не ми харесва момчето, а просто става досадно да се мотаем с часове, дори и да има прекъсване с орален секс, просто не ми допада да е толкова бавен, въпреки да се справя добре и да се старае да ми харесва всичко.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от Teri __ Виж мнението
    явно приятелката ти не може да те накара така да я искаш , че да не искаш да свършиш да ти е толкова хубаво , че да спираш преди да свършиш и да продължаваш пак
    Ти си много тъпа бе. Всеки си го прави,както му е удобно и както го иска. Някой меси ли ти се в леглото? че си тръгнала да убеждаваш хората кое е по по-най...
    Аман от ограничени индивиди.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    вие 1 час постоянно клатене май не знаете кво е

еми всеки си има мнение на мене дългия секс ми харесва колкото повече толкова о хубаво едно е да свършиш 1 път и да си легнеш друго е да свършиш 5 6 пъти нали

вие не сте любители на секса не обичате да се наслаждавате кво е тва 10 15 минути то нито пози можеш да сменяш нито нищо да ви еба и в тъпата логика не знаете кво е секс вие сте само за едното свършване то за 10 15 може и чикиии в бяната да перете да ви еба и откъсаните секс знаели какво е

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На мен пък ми харесва дългият секс. Сигурно просто защото съм свикнала на типажа мъже, които издържат доста. Средно секса при мен е около 40-50 минути, имало е случай и над час, говорим без почивки за орална и тн. само смяна на позите, или редуване на такива.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    На мен пък ми харесва дългият секс. Сигурно просто защото съм свикнала на типажа мъже, които издържат доста. Средно секса при мен е около 40-50 минути, имало е случай и над час, говорим без почивки за орална и тн. само смяна на позите, или редуване на такива.
    хахаха
    Нека го оставя без коментар. Не ми се иска да хейтвам девойчето...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    явно приятелката ти не може да те накара така да я искаш , че да не искаш да свършиш
    За мен пък, ако са му нужни час(ове) да свърши, значи нещо в секса с мен не му харесва достатъчно и "не си върша добре работата".
    вие не сте любители на секса не обичате да се наслаждавате кво е тва 10 15 минути то нито пози можеш да сменяш нито нищо да ви еба и в тъпата логика не знаете кво е секс вие сте само за едното свършване то за 10 15 може и чикиии в бяната да перете да ви еба и откъсаните секс знаели какво е

Интересното при мен е, че като бях "нова" в сексуалния живот и харесвах дългия секс. Но тогава още не можех да свършвам. Имах случай, в който правихме 4 часа секс без спирка, по едно време вече ми писна, но отначало бях впечатлена. На следващия ден бях една такава безжизнена, леко схваната - кое да му харесвам на това. Сега вече, бих предпочела дългия секс само, ако е с нов партньор и за пръв път ще го правим.
    И могат да се сменят пози и за 15 мин. Не ми е ясно вие колко време прекарвате в една поза, ама то сексът е странна дейност. Започваш и губиш представа за времето, мислиш, че са минали поне 45 мин., поглеждаш часовника и са минали 15.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    'Що не се сбиете, за да разберем накрая коя прави по-хубав секс?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Нещо средно предпочитам, 25-40 мин е идеално, според мен

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ся кво като ти отказах да ме ебеш и ште ме преслеваш в всяка тема ли
    Ко не..............Когааааааааааааа а си отказала секс ти бе е вярно имаш нужда вече от амортизиция

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си