- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълъг секс ?
все пак ако свършиш веднъж може и втори който е още по хубав но на мене никога не би ми стигнало 15 минути
явно приятелката ти не може да те накара така да я искаш , че да не искаш да свършиш да ти е толкова хубаво , че да спираш преди да свършиш и да продължаваш пак
Става ми прекалено скучно, питам се "кога най-накрая ще свършиш" и "колко още трябва да издържа" - не, защото не ми харесва момчето, а просто става досадно да се мотаем с часове, дори и да има прекъсване с орален секс, просто не ми допада да е толкова бавен, въпреки да се справя добре и да се старае да ми харесва всичко.
еми всеки си има мнение на мене дългия секс ми харесва колкото повече толкова о хубаво едно е да свършиш 1 път и да си легнеш друго е да свършиш 5 6 пъти нали
вие не сте любители на секса не обичате да се наслаждавате кво е тва 10 15 минути то нито пози можеш да сменяш нито нищо да ви еба и в тъпата логика не знаете кво е секс вие сте само за едното свършване то за 10 15 може и чикиии в бяната да перете да ви еба и откъсаните секс знаели какво е
На мен пък ми харесва дългият секс. Сигурно просто защото съм свикнала на типажа мъже, които издържат доста. Средно секса при мен е около 40-50 минути, имало е случай и над час, говорим без почивки за орална и тн. само смяна на позите, или редуване на такива.
За мен пък, ако са му нужни час(ове) да свърши, значи нещо в секса с мен не му харесва достатъчно и "не си върша добре работата".
Интересното при мен е, че като бях "нова" в сексуалния живот и харесвах дългия секс. Но тогава още не можех да свършвам. Имах случай, в който правихме 4 часа секс без спирка, по едно време вече ми писна, но отначало бях впечатлена. На следващия ден бях една такава безжизнена, леко схваната - кое да му харесвам на това. Сега вече, бих предпочела дългия секс само, ако е с нов партньор и за пръв път ще го правим.
И могат да се сменят пози и за 15 мин. Не ми е ясно вие колко време прекарвате в една поза, ама то сексът е странна дейност. Започваш и губиш представа за времето, мислиш, че са минали поне 45 мин., поглеждаш часовника и са минали 15.
'Що не се сбиете, за да разберем накрая коя прави по-хубав секс?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нещо средно предпочитам, 25-40 мин е идеално, според мен![]()