.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2375

Тема: Спам vol. 2

Hybrid View

искаш да се местиш в бургас , така да разбирам

по добре недей , трябва да качиш левел за да можеш да оцелееш питай другите ако не вярваш

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    искаш да се местиш в бургас , така да разбирам

по добре недей , трябва да качиш левел за да можеш да оцелееш питай другите ако не вярваш
    Не не изобщо не искам да се местя в Буграс просто ми харесва като град в София си ми е екстра

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Не не изобщо не искам да се местя в Буграс просто ми харесва като град в София си ми е екстра
    ти изобщо била ли си някога в бургас , или само на снимки ти харесва софия сравнено с бургас е булшит напълно обективен съм и въпреки митовете за бургас е много подреден , чист и красив град в софия е подредено само около министерството и на още 1-2 места където живеят богатите , другото е кич , мизерия и помия

баби баби иска тайно да стане бургаска мутреска ама няма да се престраши да влезе в зоната на здрача никога тъй като е уплашенка

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    ти изобщо била ли си някога в бургас , или само на снимки ти харесва софия сравнено с бургас е булшит напълно обективен съм и въпреки митовете за бургас е много подреден , чист и красив град в софия е подредено само около министерството и на още 1-2 места където живеят богатите , другото е кич , мизерия и помия

баби баби иска тайно да стане бургаска мутреска ама няма да се престраши да влезе в зоната на здрача никога тъй като е уплашенка
    Ходила съм много пъти и пак в София си ми е добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си