- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли ме набили?
И още по-сериозни ще имаш, убеден съм!!
Форумите се развиват, резултатите стават все по-големи - виж къде е мангалчока сега, политическата платформа си е там, където трябва да бъде, защото всеки народ си заслужава управлението, за хеликоптерите чакам лятото, ще взимам нов и голям, и карти редовно си поръчвам. Личният ми живот не те засяга.
http://www.youtube.com/watch?v=X-rToTrXPcE
наистина ли не можелоти си бил много тъп бе , бахти тъпата турска накатка
![]()
кефи ме да заплашвам и чакам с нетърпение някой да ме обиди и навънкати ли ще си този най накрая , ще ми приложиш ли джудо хватките
![]()
айде свиньо чакам![]()
бос не съм , имам боти с които много обичам да ритам такива накатки като теб в топките и след това да им се смея отгоре докато се гърчат на студения асфалт![]()
Мдам. Леко бъркаш подкожна инжекция и венозна такава. Целта на двете е съвсем различна.
Не знам какво джудо те гони. Единствено мога да ти приложа искреното ми безразличие. Съвсем не си интересен. селски тарикати има под път и над път.
Grumpy old madman
толкова ли си тъп или само така изглеждашако не бях интересен , нямаше всяко мое влизане в тема да завършва с 10 страници и нагоре допълнение
и толкова много мои фенове
фактите говорят друго , твоите измишльотини ги разправяй на майка ти
![]()
ти ми прилагаш безразличието си тъй лиаз пък мога да ти приложа искрения ми среден пръст пред мутрата ти
тук даже са два
![]()
тарикат , синоними използвач,хитрец
тъй значи виж сега ще ти го обясня накратко , буркан с маринована агнешка путка
през целия си живот никога не съм хитрялнито съм използвал някого
тези качества не са познати за мен. те са познати само за лизгар като теб , който ходи в друга държава да лиже гъзовете на чужденците , пред тях се прави на много свестен и много уважаващ и моментът в който влезе в насраната си квартирка и се събере с утайките българи се започва обсъждане на недостатъците на коренното население , и усмиващи ги техни навици
единствения който винаги ще бъде усмиван обаче е такъв изпънат кюмбекчия като теб
![]()
а сега си го начукай , МОЧУР![]()
това не е лошо да си тамагочи , момичетата се кефят на такива работи , в смисъл да си играят с моите атрибутис теб кой иска да си играе
никой
затова се налага да си играеш сам със себе си
![]()
може да дойдат много , интересно дали ще успеят да се задържат на върхазатова се иска много умения , които малко хора имат
наслади се на малкото ти оставащ мизерен живот , когато остарееш след няколко години и се опиташ да си спомниш за хубави моменти , единственото за което ще се сещаш ще е чергарския ти живот изпълнен с несполуки от които така и не си успял да изплуваш тъй като си крехък и слаб като черупка на кокошо яйце![]()
Доколкото разбрах опитите ти да примамиш някоя заблудена тийнейджърка да си поиграе с теб са завършили отчайващо.
Grumpy old madman
аве ей награбен , аз отгоре ти го написах ти пак не го разбра , аз не примамвам малоумникокъде видя да преследвам момиче , къде видя да и се кланям
![]()
такова нещо при мен няма , такова има само при изостанала цепочка като теб![]()
Ти сега на черното бяло казваш.
Преследваш евтини сензации и слава в тийн форум заплашвайки и обиждайки.
Доста ниска топка си дори за малките момиченца.
Grumpy old madman
спри да повтаряш все едно и също мустаката медузо за да не се повтарям и аз , мразя да повтарям , това трябва да го правя за да схване малоумник като теб
аз слава имам и извън от форума , защо да я преследвам тук![]()
колкото до момиченцата казах ти готе ме преследват
много ми приличаш по стил на обвинения на онова дебелото и тъпото с дъските и столоветеи той досущ като теб говори неверни твърдения
аз не съм загорялка като теб , тук какво им пиша откъде реши че ще правя същото и навън
![]()
Разнообрази репертоара. Доскучаваш вече.
Grumpy old madman
еййй професор вучков кво става тюлелейзабравихме се с тебе , що не нападаш вече
скучно е като не нападаш вече таркулник , и ти се насра и ти одъртя
и на твойта майка тогава да го начукам , БАШКИРОВОЗ![]()
аз да не съм гей като теб че ще ме чуквашако искаш да чукваш мъже , предлагам ти да опънеш канед дриснируиус или истръпнархи бой
те си падат по мъжките ласки
ако пък не си плакал отдавна , може да дойдеш аз с един бърз прав в муцуната ще ти помогна да си излееш мъката за нула време , пък после нека да викат че мъжете не плачели![]()
да та еба в канарейката и тебе много тъпи ги мислиш обаче не ми е интересно все още ми е тъпо![]()
не знам да ти кажа колко батка съм , обаче винаги след секс сесия , получавам отзиви че батката между краката ми се представила много добре , била много палава , много твърда и с дебел диаметър![]()
моли приятелката ти да не прочете тая тема и да не види с какво разполагам понеже повече няма да те иска , ще си каже че си кабак
аз ще потвърдя че си голям качур и тя после ще ме води на екскурзия в македония където ще я чукам по цял денголям си насран колхозник
![]()