.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от M488 Виж мнението
    Ферхундине, влязох в темата заради Фекалбой, защото обещах, когато някой хвърля от твоите фекалии, да отговарям с твоето видео на ретардиралия ти хумор.

Как е, боли ли окото, бушона стабилен ми се вижда.

На мен нещата ми се развиват добре по всяка точка.
    В интерес на истината не болеше. Имал съм далеч по-лоши травми. Дори в момента имам по-сериозни болежки, но то не пречи.

Разкажи ми за развитието ти. Еба ли? Или още чакаш правилната?
    Grumpy old madman

Banned Фен
    И още по-сериозни ще имаш, убеден съм!!

Форумите се развиват, резултатите стават все по-големи - виж къде е мангалчока сега, политическата платформа си е там, където трябва да бъде, защото всеки народ си заслужава управлението, за хеликоптерите чакам лятото, ще взимам нов и голям, и карти редовно си поръчвам. Личният ми живот не те засяга.

Голям фен Аватара на ОР
    Илко искам да загубиш девствеността си от мене :3

Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    Илко искам да загубиш девствеността си от мене :3
    Аааа не! От мен искам да я загуби.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Как се инжектира в слепоочието, което е кост? питам!

Ти кажи жега, като някакъв левъл бос в нета ли се изживяваш. кефи ли те да заплашваш и обиждаш с всеки пост?
    Изпълва ли със смисъл битието ти?

http://www.youtube.com/watch?v=X-rToTrXPcE

наистина ли не можело ти си бил много тъп бе , бахти тъпата турска накатка

кефи ме да заплашвам и чакам с нетърпение някой да ме обиди и навънка ти ли ще си този най накрая , ще ми приложиш ли джудо хватките

айде свиньо чакам

бос не съм , имам боти с които много обичам да ритам такива накатки като теб в топките и след това да им се смея отгоре докато се гърчат на студения асфалт

Мдам. Леко бъркаш подкожна инжекция и венозна такава. Целта на двете е съвсем различна.

Не знам какво джудо те гони. Единствено мога да ти приложа искреното ми безразличие. Съвсем не си интересен. селски тарикати има под път и над път.
    Grumpy old madman

Мдам. Леко бъркаш подкожна инжекция и венозна такава. Целта на двете е съвсем различна.

Не знам какво джудо те гони. Единствено мога да ти приложа искреното ми безразличие. Съвсем не си интересен. селски тарикати има под път и над път.
    толкова ли си тъп или само така изглеждаш ако не бях интересен , нямаше всяко мое влизане в тема да завършва с 10 страници и нагоре допълнение и толкова много мои фенове фактите говорят друго , твоите измишльотини ги разправяй на майка ти

ти ми прилагаш безразличието си тъй ли аз пък мога да ти приложа искрения ми среден пръст пред мутрата ти тук даже са два

тарикат , синоними използвач,хитрец

тъй значи виж сега ще ти го обясня накратко , буркан с маринована агнешка путка

през целия си живот никога не съм хитрял нито съм използвал някого тези качества не са познати за мен. те са познати само за лизгар като теб , който ходи в друга държава да лиже гъзовете на чужденците , пред тях се прави на много свестен и много уважаващ и моментът в който влезе в насраната си квартирка и се събере с утайките българи се започва обсъждане на недостатъците на коренното население , и усмиващи ги техни навици единствения който винаги ще бъде усмиван обаче е такъв изпънат кюмбекчия като теб

а сега си го начукай , МОЧУР

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    толкова ли си тъп или само така изглеждаш ако не бях интересен , нямаше всяко мое влизане в тема да завършва с 10 страници и нагоре допълнение и толкова много мои фенове фактите говорят друго , твоите измишльотини ги разправяй на майка ти
    Ти си новити форумно тамагочи и всички искат да си поиграят с теб.
    Скоро ще дойде някое по-ново. налади се на минутите си тийнпроблем слава
    Grumpy old madman

Banned Фен
    Това не сме го гледали скоро:

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    е направи нов де тоя вече не е много актуален :\

това не е лошо да си тамагочи , момичетата се кефят на такива работи , в смисъл да си играят с моите атрибути с теб кой иска да си играе никой затова се налага да си играеш сам със себе си

може да дойдат много , интересно дали ще успеят да се задържат на върха затова се иска много умения , които малко хора имат

наслади се на малкото ти оставащ мизерен живот , когато остарееш след няколко години и се опиташ да си спомниш за хубави моменти , единственото за което ще се сещаш ще е чергарския ти живот изпълнен с несполуки от които така и не си успял да изплуваш тъй като си крехък и слаб като черупка на кокошо яйце

Доколкото разбрах опитите ти да примамиш някоя заблудена тийнейджърка да си поиграе с теб са завършили отчайващо.
    Grumpy old madman

аве ей награбен , аз отгоре ти го написах ти пак не го разбра , аз не примамвам малоумнико къде видя да преследвам момиче , къде видя да и се кланям

такова нещо при мен няма , такова има само при изостанала цепочка като теб

Ти сега на черното бяло казваш.
    Преследваш евтини сензации и слава в тийн форум заплашвайки и обиждайки.
    Доста ниска топка си дори за малките момиченца.
    Grumpy old madman

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    е направи нов де тоя вече не е много актуален :\
    Когато те измислят нови лафове, ще помисля и аз за нов.

спри да повтаряш все едно и също мустаката медузо за да не се повтарям и аз , мразя да повтарям , това трябва да го правя за да схване малоумник като теб

аз слава имам и извън от форума , защо да я преследвам тук

колкото до момиченцата казах ти го те ме преследват

много ми приличаш по стил на обвинения на онова дебелото и тъпото с дъските и столовете и той досущ като теб говори неверни твърдения аз не съм загорялка като теб , тук какво им пиша откъде реши че ще правя същото и навън

Разнообрази репертоара. Доскучаваш вече.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Всички значт, че боят и ебането вървят ръка за ръка!
    БОЙ И ЕБАНЕ НЕ СЕ ВРЪЩАТ!

Разнообрази репертоара. Доскучаваш вече.
    искаш ли да свърша в путката на майка ти така добре ли е ?

искаш ли да свърша в путката на майка ти така добре ли е ?

14.онлайн.ебача.88

еййй професор вучков кво става тюлелей забравихме се с тебе , що не нападаш вече скучно е като не нападаш вече таркулник , и ти се насра и ти одъртя

и на твойта майка тогава да го начукам , БАШКИРОВОЗ

и на твойта майка тогава да го начукам , БАШКИРОВОЗ
    Аз пък мисля, че ще те чукна само един път и ще припаднеш, ако първо не избягаш де...

аз да не съм гей като теб че ще ме чукваш ако искаш да чукваш мъже , предлагам ти да опънеш канед дриснируиус или истръпнархи бой те си падат по мъжките ласки

ако пък не си плакал отдавна , може да дойдеш аз с един бърз прав в муцуната ще ти помогна да си излееш мъката за нула време , пък после нека да викат че мъжете не плачели

да та еба в канарейката и тебе много тъпи ги мислиш обаче не ми е интересно все още ми е тъпо

Ти си от бургас, сигурно си батка... Страх ме е

не знам да ти кажа колко батка съм , обаче винаги след секс сесия , получавам отзиви че батката между краката ми се представила много добре , била много палава , много твърда и с дебел диаметър

моли приятелката ти да не прочете тая тема и да не види с какво разполагам понеже повече няма да те иска , ще си каже че си кабак

аз ще потвърдя че си голям качур и тя после ще ме води на екскурзия в македония където ще я чукам по цял ден голям си насран колхозник

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си