трябваше да свърша нещо което не успях да направя през деня а ти да нямаш хронично безсъние
Първоначално написано от darknesswillfall трябваше да свърша нещо което не успях да направя през деня а ти да нямаш хронично безсъние Не, просто спя през деня
Първоначално написано от darknesswillfall е тъй не се ли чувстваш уморена , биологичния ти часовник трябва да е разцентрован Не, добре ми е, стига да не трябва да върша нещо рано сутрин. Объркала съм си режима.
Първоначално написано от darknesswillfall значи когато някога съм буден по това време да ти звъня да си говорим Хах къде ще ми звъниш? :Д Пращай гълъби, хахах
Първоначално написано от heartshapedbox Хах къде ще ми звъниш? :Д Пращай гълъби, хахах какви ти гълъби тук нямаме гълъби тук имаме чайки , в изобилие искаш ли да ти изпратя една чайка да ти се изцвъка на главата тва е щото не ползваш мобилните комуникации и се праиш на отворена
Първоначално написано от darknesswillfall какви ти гълъби тук нямаме гълъби тук имаме чайки , в изобилие искаш ли да ти изпратя една чайка да ти се изцвъка на главата тва е щото не ползваш мобилните комуникации и се праиш на отворена Абе, колко човека си набил през живота си?
Първоначално написано от Лилаво_дупе Абе, колко човека си набил през живота си? много малко а ти
Правила