във форума ли карахте бъдни вечер?
НАПОЛОВИНА
до към 11, после.. пффф, гладна съм :О
Първоначално написано от Ivaaaaa до към 11, после.. пффф, гладна съм :О После кво?
Първоначално написано от Ivaaaaa до към 11, после.. после какво?
Първоначално написано от Лилаво_дупе После кво? Е смятай, изпревари ме с въпроса!
Първоначално написано от RagioL Е смятай, изпревари ме с въпроса! Какво да смятам?
Първоначално написано от Ivaaaaa до към 11, после.. пффф, гладна съм :О слабо, нямаш ли уважение към семейството си ... аз се натъпках до 9 и отидох да цъкам цс
Квото ти душа иска.
ефектът от боб със зеуе още продължава
фаяр меджик онова дебелото с билярдните стикове със сигурност го е карало тук видях му нещастните постове не знам какъв утайка трябва да си да караш коледа във тиин проблем
Първоначално написано от OoVasKoO слабо, нямаш ли уважение към семейството си ... аз се натъпках до 9 и отидох да цъкам цс явно и твоето уважение е колкото моето после...бях навън
заситих глада с цял лимон
Първоначално написано от Ivaaaaa явно и твоето уважение е колкото моето после...бях навън Аз пък си помислих, че си правила нещо друго. :Д
Първоначално написано от Ivaaaaa явно и твоето уважение е колкото моето f u
Първоначално написано от Ivaaaaa явно и твоето уважение е колкото моето омг, аз сложих масата и си изядох всичко!
Първоначално написано от OoVasKoO омг, аз сложих масата и си изядох всичко! какво добро дете Първоначално написано от Лилаво_дупе Аз пък си помислих, че си правила нещо друго. :Д това са вече подробности
Правила