.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    ти няма да дойдеш изобщо тъй като нямаш пари за билет дори , плюс това като те видя ще те изритам в муцуната

спри да се праиш на битка тебе никой не те е виждал изсипън мен вече ме видяха , еби си майката
    ti tap li si?
    mene me vidqha vika?? kakvo mi puka 4e nqkoi ot foruma se e sreshtnal s tebe?

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    ti tap li si?
    mene me vidqha vika?? kakvo mi puka 4e nqkoi ot foruma se e sreshtnal s tebe?
    не ме разбра насран бухал имах предвид че мен не ме е срам да се покажа , за разлика от тебе лоина топко

като ти видях фотоса щях да повърна , ти не излизаш от у вас понеже щи се смеят лапетата муахах бати простия дори не мои зацепиш за кво говоря аи прекараи си и нова година във форума , нещастна въшко

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    не ме разбра насран бухал имах предвид че мен не ме е срам да се покажа , за разлика от тебе лоина топко

като ти видях фотоса щях да повърна , ти не излизаш от у вас понеже щи се смеят лапетата муахах бати простия дори не мои зацепиш за кво говоря аи прекараи си и нова година във форума , нещастна въшко
    phahaha da to4no taka e a sega qj kur natopen obilno v laina predi tova, kakto obiknoveno pravish vseki den

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си