.
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Истинските шофьори не карат автоматици.
    Така е , аз не мога да карам и затова искам автоматик и то спортна кола Може даже да спрем да ползваме мобилни комуникации и да почнем с гълъби Ся сериозно за спортна кола от автоматик няма по добро , няма как човек да превключва по бързо от машина , демек да смяташ по бързо от компютър Новите автомати превключват за от сорта на 0.1 секунди. В завоите няма нужда да ползваш техники от сорта на хиил анд тоу които са трудни особено ако педала ти не е като на мерцедес или бмв , запознатите ще ме разберат

Другото е че се изключва човешката грешка , няма как от адреналин да пропуснеш предавка и т.н. После ако говорим за нормална употреба не за рейсинг , ползваш си само единия крак , и можеш да си ядеш да си правиш други раоти много е удобно особено за дълъг път

За офроуд , аз трябва да работя много бързо с педалите на огромните баири и е адски уморително , с автоматика просто ще пусна педала на спирачката и колата няма да се свлече надолу , просто ще стои на място и когато подам газ ще поеме предимства на автомата колкото искаш , да не говорим че тип троници или менюал режим има от 20 години сигурно можеш да си я превключваш ръчно тоест

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Звук да искаш да постигнеш, може и кола за 1000лв да направиш да реве като прасе на заколение.
    Да ве ко си прикааш , ще смениш гърнето на някоя хонда и ще изкараш звук на v8 Кажи на хората как да вадят подобен звук на хондите или на опелите си Ще бъде мноо модерно , примерно хонда хеми
    Последно редактирано от darknesswillfall : 12-26-2013 на 15:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си