.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

какито и кафявото се асоциира с армията , демек не разбираш от военна музика аз имам и в двата цвята и ако ги видиш ще искаш да ми ги прилапаш ма няя да стане

а чакай малко , едно момиче трябва да излъчва нежност и подчинение защо ти е агресия най много като се правиш на опасна кокошка да изядеш някое шамарче

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    какито и кафявото се асоциира с армията , демек не разбираш от военна музика аз имам и в двата цвята и ако ги видиш ще искаш да ми ги прилапаш ма няя да стане

а чакай малко , едно момиче трябва да излъчва нежност и подчинение защо ти е агресия най много като се правиш на опасна кокошка да изядеш някое шамарче
    Аз нежност и подчинение излъчвам към този, който си заслужи, не към всеки Сульо и Пульо - за тях ме боли фара.
    Иначе обичам и шамарчета, не е проблем.

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Аз нежност и подчинение излъчвам към този, който си заслужи, не към всеки Сульо и Пульо - за тях ме боли фара.
    Иначе обичам и шамарчета, не е проблем.
    не мога да повярвам , има ли изобщо такъв който да заслужи теб и вниманието ти мен отсега ме хвана страх , ако те видя наживо и кажа нещо неправилно сигурно ще ме изриташ

пък щом обичаш и шамарчета може да се заформи пълноценен спаринг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си