.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Какво е за вас най-добрият приятел?

Със сигурност всички сме имали в живота си най-добър приятел, с който след време обаче виждаме, че нещата в очите ни са били "розови" от реалността. Предполагам за всеки тези думи "най-добър приятел" имат различно значение. Има и такива, които изобщо не вярват в тези неща тъй като до сега са нямали такъв или в миналото са ги предали. Има някои "кифли", за които за тях е най-добър приятел този с който прекарват най-много времето си и това е за тях. За други е този, с който имат по-малко време от останалите, но споделят най-много и етц. етц. За всеки има различно значение, за вас какво представлява "най-добрият приятел"?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Този, който осъзнава (непредвиденият) егоизъм в постъпките на човека до себе си.

МАМА <3

За мен наи-добър приятел е човека на които можеш да се оплачеш и да поискап помощ независимо от ситоацията и тои ще ти помогне без да очаква нещо насреща от теб. Мнгого неща могат да се кажат но мисля че това е достатачно.
    Всичко на този свят върви по двоики - ин и ян, добро и зло... Какво е удоволствието без болката?

Мега фен Аватара на tori
    Норвежеца. <3 С него винаги сме на една вълна, едни простотии, едни объркани мисли, едни страхове. Нямате си представя колко много ми липсва.

Най-добрият приятел.. най-добрият приятел е този, който истински те разбира, подкрепя те, помага ти, няма да те изостави. Но има ли вечен приятел? На човек му е нужен друг човек, на който да споделя радостите и тревогите си, за да не бъде самотен.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Този, който осъзнава (непредвиденият) егоизъм в постъпките на човека до себе си.
    Много ми хареса това. Съгласна съм.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си