Първоначално написано от an7raks Не, по-скоро дупита. Лилави ли?
Първоначално написано от Лилаво_дупе Лилави ли? Не, не съм виждал лилаво, което да ми допадне...
Първоначално написано от an7raks Не, не съм виждал лилаво, което да ми допадне... Значи ще пренебрегнеш Иви, оня ден питаше за теб, как иска да и го турнеш...
Първоначално написано от Лилаво_дупе Значи ще пренебрегнеш Иви, оня ден питаше за теб, как иска да и го турнеш... Нужно ли е да казвам, че може само да си мечтае?
Първоначално написано от tori Нужно ли е да казвам, че може само да си мечтае? Да му наака биренката ли?
^ Когато имам зелено, защо ми е да си мечтая за лилаво? :* Първоначално написано от Лилаво_дупе Значи ще пренебрегнеш Иви, оня ден питаше за теб, как иска да и го турнеш... Ще я пренебрегна, ами, заради нея за малко да се разведем с любовта на живота ми.
Първоначално написано от an7raks ^ Когато имам зелено, защо ми е да си мечтая за лилаво? :* Ще я пренебрегна, ами, заради нея за малко да се разведем с любовта на живота ми. Колко годишна е твоята биренка?
Първоначално написано от an7raks ^ Когато имам зелено, защо ми е да си мечтая за лилаво? :* Ще я пренебрегна, ами, заради нея за малко да се разведем с любовта на живота ми. Иви не е Ива, а онова гнусното животно _ivi_ дето се подвизава из секса.
Първоначално написано от tori Иви не е Ива, а онова гнусното животно _ivi_ дето се подвизава из секса. АААА, значи ептем НЕ!
Първоначално написано от an7raks АААА, значи ептем НЕ! Що бе, не би ли и го боднал? Ей, така, за бройката...?
Първоначално написано от tori Иви не е Ива, а онова гнусното животно _ivi_ дето се подвизава из секса. И се клеца като свиня.
Правила