^ Когато имам зелено, защо ми е да си мечтая за лилаво? :* Първоначално написано от Лилаво_дупе Значи ще пренебрегнеш Иви, оня ден питаше за теб, как иска да и го турнеш... Ще я пренебрегна, ами, заради нея за малко да се разведем с любовта на живота ми.
Първоначално написано от an7raks ^ Когато имам зелено, защо ми е да си мечтая за лилаво? :* Ще я пренебрегна, ами, заради нея за малко да се разведем с любовта на живота ми. Колко годишна е твоята биренка?
Първоначално написано от an7raks ^ Когато имам зелено, защо ми е да си мечтая за лилаво? :* Ще я пренебрегна, ами, заради нея за малко да се разведем с любовта на живота ми. Иви не е Ива, а онова гнусното животно _ivi_ дето се подвизава из секса.
Първоначално написано от tori Иви не е Ива, а онова гнусното животно _ivi_ дето се подвизава из секса. АААА, значи ептем НЕ!
Първоначално написано от an7raks АААА, значи ептем НЕ! Що бе, не би ли и го боднал? Ей, така, за бройката...?
Първоначално написано от Лилаво_дупе Що бе, не би ли и го боднал? Ей, така, за бройката...? Беги, бе, урод!
Първоначално написано от tori Иви не е Ива, а онова гнусното животно _ivi_ дето се подвизава из секса. И се клеца като свиня.
Правила