- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за свиването на трева
С 1 мой фр сме решили да пробваме (не ме съдете за това). а въпросът ми е дали е проблем ако не е свита с ocb , а с обикновена цигара и има малко тютюн ? Взели сме си 10ка. Ще съм ви много благодарен.
не е яко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Филтъра ще пречи
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само ще си преебете 10те лева. Имате 10 лева за вехане, ама не и 1 за оцб. Ти през филтъра ли искаш да дърпаш. Земи оцб, натроши тревата, сложи тютюн и давай. Направи си кик, от който да играе ролята на филтера на цигарите. Успех![]()
Последно редактирано от CoockieMonster : 12-29-2013 на 13:19
Смсл че няма да ни хване ли или какво ? (1 мой фр е пушил така )
не трябва да има филтър
Защото мой фр е пушил така и не му е пречило и го е хванало.
него го е хванало с филтъра, пък аз станах невидима....
Недей взема листчета, късай от вестника и свивай, а може и от амбалажна хартияВиждам скъпите се за нещо, което струва стотинки, ако толкова не ви се купува, вземете от някой.
С филтър няма шанс да се напушите защото THC-то ще се налепи по филтъра и ще се запуши.
Не мисля, че въпроса е че нямат кинти за ОЦБ, а че не могат да свият, новаци са все пак.
http://imgfave.com/view/2713683 .. Такъв филтър се слага за да не ти влиза козунак в устата!
А някой може ли да обесни как точно става свиването
Ама на видеото слагат много , а аз имам 10ка и е доста по-малко от това .
Тъкмо ще ти е по-лесно да свиваш и също така ми е много чудно колко са ти дали за 10 лева![]()
Ами това на видеото 10ка ли е ? И имам една обикновена цигара с трева и съвсем малко тютюн и сега трябва да махам тревата или може и така , а следващият път вече да се пробвам ?
Оф... вземи една клечка за зъби и продупчи филтъра на тази цигара.