.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Понякога непознати хора по лесно биха ти казали каде е проблема отколкото хората около теб, в това съм се обедил по трудния начин. За това че съм асоциален предполагам че е така но не мисля че е следствие то игрите а в следствие на няколко кризи сполетяли семеиството ми, с които не мисля да ви занимавам. Но си мисля че общуването в една игра, чат, форум би трябвало да е по лесно отколкото на живо и мобе би би трябвало да се завързват контакти малко по лесно. Поправете ме ако греша.
    Всичко на този свят върви по двоики - ин и ян, добро и зло... Какво е удоволствието без болката?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от deamonicus Виж мнението
    Понякога непознати хора по лесно биха ти казали каде е проблема отколкото хората около теб, в това съм се обедил по трудния начин. За това че съм асоциален предполагам че е така но не мисля че е следствие то игрите а в следствие на няколко кризи сполетяли семеиството ми, с които не мисля да ви занимавам. Но си мисля че общуването в една игра, чат, форум би трябвало да е по лесно отколкото на живо и мобе би би трябвало да се завързват контакти малко по лесно. Поправете ме ако греша.
    Просто играта ти създава една виртуална реалност, в даден момент ти завързваш приятелства в нея и живота ти се прехвърля до някъде в нея. Много ярък пример за такива социални общности са ММО игрите. В твоя случай обаче, тъй като ние няма как да помогнем реално без да те познаваме със съвет, то според мен би било добре да посетиш психолог и да поговориш с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си