- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
Аз да съм засегнат?
От какво по-точно? Само това ми отговори, моля те. :Д
Това, че пиша активно в темата означава, че съм засегнат ли?
При положение, че не съм казвал, че мъжете са повече от жените. :о
Hamas, Hamas, die Juden... sind suss![]()
Не защото жените са лигави и хилави, това няма нищо общо. Просто възприемате нещата по такъв начин, а това е природа не може да се промени. Жените винаги ще гледат момченцето да не му е студено, да не му липсва нещо и т.н. така ще го лишат от много важни уроци и то все от любов. Да знаете любовта по някога задушава. Това имах в предвид, ако не си разбрала, твой е проблема.
Относно това кой е казал дали ме обича или не, това слабо ме вълнува. Не си мисли, че не мога да ти играя тука на много любезен и да ставам любимец на аудиторията. Който ме познава знае колко струвам като човек, та дали ме харесваш или не ми е все едно. Аз знам какъв съм и какви са ми възможностите.
Това драга моя е умишлено казано, точно заради глупавите клишета от типа: "Кой ги ражда тия мъже ?" Аз не съм грам засегнат, защо да се засягам ми обясни ? Не мъжете имат комплекс от това че са неоценени, не мъжете се опитват да се доказват във всяка сфера (макар по едно или друго стечение на обстоятелствата, най-добрите дори в доста "женски" занимания да са мъже). Мога много да изброявам, знаеш.
Не, ти имаш проблем. И той се корени във фактът, че не можеш да проумееш, че не всички жени са такива каквито ги описваш, навеждайки ме отново на мисълта, че Виоленца е права. За какво ли? Тя може доста по-добре да ти обясни, предвид, че те познава много по-добре.
Колкото до последното - изобщо не очаквам от теб, или когото и да е било другиго, любезности. Любимец на аудоторията и да искаш не можеш да станеш, заради предрасъдъците ти. Съдиш прибързано и говориш крайно. Което е доста иронично, предвид фактът, че преди не много време на мен самата направи такава забележка.
Аз не мога да разбера защо и двете страни са засягате толкова... Спорът е на тема, стара като света.
Факт е, че множество "успели" жени... сиреч, кариеристки, нямат семейства или имат, но не са особено привързани към тях.
Факт е, че мъжете са открили доста повече неща, но да не забравяме на какво се дължи това. Да не забравяме кой им е осигурил времето да се занимават с проекти, изследвания, опити и т.н.
И така нататък...
Не се чувствам пренебрегната. Наслаждавам се на факта, че съм жена и умея да го използвам в своя полза. Не се хващайте за думата, нямам предвид тъпи номера. Изпитвам желание да се доказвам, да, но това няма общо с пола ми, мисля. Смятам, че силата на една жена се крие в съчетаването на нежните черти с амбицията, набедена за мъжко качество. Харесва ми да се врътна в кухнята и да сготвя нещо на момчето си, харесва ми той да го направи, защото не смятам да си прекарам семейния живот между кухнята и спалнята. Но също толкова ми харесва да уча, да се развивам, да мечтая за развитие в набедена за мъжка среда, където да постигам победи.
Смятам, че свестните мъже оценяват това. С тези, които не го оценяват, не смятам за нужно да общувам.
Не ме познаваш. А да станеш "любимец" изобщо не е трудна задача, аз не съм такъв само и единствено, защото аз искам да е така. И в тази тема нито някъде съм съдил прибързано за нещо, нито пък съм говорил крайно. Просто не си чела като хората явно. Единственото нещо което говоря в тая тема са истини. Искам да ми посочиш и къде съм определил всички жени под общ знаменател ?
Както и да е, аз имам проблем и съм женомразец![]()
Последно редактирано от draid : 12-30-2013 на 16:44
Преебали са те нещо, а ... еби ги ;д
Не мъжете имали комплекс, ама само мъжки на миналата страница обяснявахте кой е по по най. И ти дори продължаваш. Пред някого имаш да се доказваш ли? Знам, че ще кажеш не, ами като е не, няма смисъл да изтъкваш многото, по твои думи, факти за силния пол.
Очевидно и аз не успявам.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Това е така, защото жените които са се изказали по темата повечето са казали нещо ни в клин, ни в ръкав. Сама знаеш колко дълбоко съм комплексиран, че жените и мъжете не са равниА никой не пита, защо аджеба като законово мъжете и жените са равни, то няма съд който да присъди детето на бащата при равни условия ?
Дискриминация ! Сега сигурно вие смятате, че е напълно нормално жената да получи децата.