- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно питане към момичетата за размера на члена
Здравейте, искам да попитам момичетата, до колко сантиметра според вас един член може да се смята за малък? Хванахме се на бас с един човек и е важно да съберем обективни мнения...![]()
tori, Momicheto, вие нямате ли собствено мнение, или просто до сега не сте виждали пенис?
Въпросът беше: до колко сантиметра според вас един член може да се смята за малък?Първоначално написано от tori
Това, че не си го мерила на приятеля ти и не можеш да ми отговориш, означава ли, че му е малък?
Поне аз с такова впечатление оставам - ако го беше измерила щеше да можеш да ми кажеш колко е дълъг малкият...?
Мдаа верно са казали няма големи п*тки има малки к*рове. Не знам колко ама да не пада под 14. И все пак важно е как го използваш, а не колко е голям.
Аз ти предлагам да направите нещо с този твой приятел,накарай го той да ти праска анала ,след това го направи ти измерете болката,дължината,дебелина та,чак тогава ще разберете
1. На кой е по-голям
2. Дали са ви достатъчно голями за да не питате педерастките си въпросчета тук.
Всякакви думи са излишни.
Не че ще характеризирам хората на природи дадености, но приблизително до 10-11см оттам нататък е ейвърейдж 19-20 и повече са вече трю массив кок
Не ме интересува размерът.