.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от kauer Виж мнението
    tori, Momicheto, вие нямате ли собствено мнение, или просто до сега не сте виждали пенис?
    Съжалявам, имам по-интересни занимания от меренето на достойнството на приятеля ми.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Съжалявам, имам по-интересни занимания от меренето на достойнството на приятеля ми.
    +++

Цитирай Първоначално написано от tori
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    +++
    Въпросът беше: до колко сантиметра според вас един член може да се смята за малък?
    Това, че не си го мерила на приятеля ти и не можеш да ми отговориш, означава ли, че му е малък?
    Поне аз с такова впечатление оставам - ако го беше измерила щеше да можеш да ми кажеш колко е дълъг малкият...?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от kauer Виж мнението
    Въпросът беше: до колко сантиметра според вас един член може да се смята за малък?
    Това, че не си го мерила на приятеля ти и не можеш да ми отговориш, означава ли, че му е малък?
    Поне аз с такова впечатление оставам - ако го беше измерила щеше да можеш да ми кажеш колко е дълъг малкият...?
    Далеч не е важен размера, а начина на използване. Ако си дърво, дори и с половин метър пишка, пак никоя няма да иска да спи с теб. Стига си се комплексирал, колкото дал Господ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си