- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ли съм висока?
Здравейте! на 12 съм и съм висока 1.65.... (харесвам едно момче, което е по-високо от мен само с 3-4)... Искам само да попитам дали съм прекалено висока![]()
Няма как да се получи между високите 1.68-1.69, с тези, които са високи 1.65, ти не знаеше ли? Честно, не мога да разбера какво значение има разликата в ръста между партньорите.
добре деее... забрави да напиша сантиметра..., ама някой няма ли да пише по темата...
![]()
Ми аз съм 173 см и когато сложа обувки на висок ток съм по-висока от всичките си приятели.. аз на твоята възраст бях 168 см. Не знам за останалите но аз не виждам нищо лошо в това да си висока като пораснеш поне няма да си късокрака хаха ;д
А бе, нищо ти няма. И аз съм висока (1.70) и това е едно от качествата на външния си вид, което много харесвам!! 5-6 клас като бях си стърчах над момчетата, ама ся те нещо се издължиха и даже ми е малко неестествено да съм по-ниска от тях (повечето).А иначе аз съм си ходила и с по-нисък от мен и това изобщо не ми пукаше.
![]()
Аз съм 1.75 и даже се кефя че съм висока кефи се и ти имам приятелки на 14-15 години които са 1.60 смятай...Много си си добре.
Не се притеснявай. Аз съм 183 см xDПреди време и аз се притеснявах от това, че съм висока (и то доста), но вече приех факта и не ми пука особено. Дори (за мое учудване) повечето момичета, които познавам искат да са високи O.o
![]()
Твоята височина е точно перфектната за женско.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."