.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Как да я вкарам в леглото?

Здравейте! Аз съм момче от София. Познавам едно момиче. Тя е дъщеря на една позната на баща ми. Момичето е една година по-голяма от мен. Малко е пълна, но има големи гърди. Много ме възбужда. Посрещнахме 2013 година в Пампорово в един хотел и й предложих да правим секс, но тя отказа.Но каза, че НЕ е против само секс връзките. След това лятото ми писа по facebook да се срещнем да отида у тях. Аз я попитах дали да взема презервативи, но тя каза "не". Аз обаче й предложих да си "поиграя" с нея. Тя не отказа. Отидох аз в тях, но нещо ми стана и не успяхме да се ебеm или да си "поиграем". Хвана ме срам. Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. И така си отидох от тях. Преди два месеца й писах пак, но тя отказва секс или каквато и да е интимност с мен. Написа, че просто не искала секс. Попитах я дали не иска малко свирки да ми прави, но и на това отказа. Също така я попитах дали не се е обидила, че като съм отишал у тях не съм й го набутал, но тя каза, че няма такова нещо. Сега Ви моля да ми дадете съвет да я вкарам в леглото. Отново повтарям НЕ ИСКАМ ВРЪЗКА А САМО СЕКС! Тя сама се каза, че няма против само секс. Само не знам как да я вкарам в леглото. Моля Ви споделете какво да направя!

Голям си любовчия на приказки па търсиш помощ по форуми

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от obito1702 Виж мнението
    Попитах я дали не иска малко свирки да ми прави, но и на това отказа.
    Аааа, 'начи ти очакваш, че секс ще откаже, ама ще е на първи ред да й го набуташ в устата?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на tori
    Пиши и да се видите у вас, хващаш тиган със подсилено дъно, удряш я няколко пъти докато не спре да мърда, замъкваш я в леглото, завързваш с каиши и... джинга-линга, джинга-линга уееееееееееееееееееееееел .

Щом не го иска, не можеш да я накараш насила да го направи. Възможно е да има симпатии към някое друго момче. По-добре си намери момиче, към което имаш и чувства, а не искаш просто секс

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. " ---. КО речИ??

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Пита ли я защо? Възможно ли е просто да не се приблича от теб физически?

Каза ми, че проблемът не е в мен! Попринцип не й се ебе!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    "Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. " ---. КО речИ??
    Годината започва подобаващо, бисерите почнаха да валят

Отказала му секс, а той я питал дали не иска да му прави свирки (rofl)

Ти че в леглото няма да я вкараш, няма, ама по-лошото е че и акъл няма как да вкараш в главата си...

Не знам тук дали имате тема за номинации, подобни бисери трябва да се "награждават"
    Последно редактирано от mm28 : 01-01-2014 на 20:25

Номинация за златен скункс

Не разбирам, как така си толкова смел на думи, казваш й нещата директно и когато си бил в тях те е хванало срам.

anonymous708973
    Guest
    Аз я попитах дали да взема презервативи
    Попитах я дали не иска малко свирки да ми прави

Също така я попитах дали не се е обидила, че като съм отишал у тях не съм й го набутал
    Ох, колко мъка има на тоя свят, Боже...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    То хуй да е да ти го набият, то акъл ...
    С тоя подход към жените, има бая да си седиш на сухо.

Мега фен Аватара на draid
    Това да се озаглави "Наръчник: как не се прави предложение за секс" и да се направи важна тема.

Ако бях на нейно място щях да се чувствам много използвана..Питал си я по ужасен начин, все едно е някаква курва.. Както и да е пишеш тук за съвет и моя е : ако те покани у тях вземи си презервативи, кажи и няколко мили думи, целуни я нежно, престани с това държание,с което я обиждаш, не и говори така, възбуди я и действай : )

Не че нещо, но се чудя как не ти е теглила една майна и не те е отрязала подобаващо

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Пиши и да се видите у вас, хващаш тиган със подсилено дъно, удряш я няколко пъти докато не спре да мърда, замъкваш я в леглото, завързваш с каиши и... джинга-линга, джинга-линга уееееееееееееееееееееееел .
    Джинга-линга-уеееел? Вие жабоците сте повредени.

Супер фен Аватара на socareless
    Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс.
    къв използвач, ти си направо светец

Цитирай Първоначално написано от tanya_vd97 Виж мнението
    Не че нещо, но се чудя как не ти е теглила една майна и не те е отрязала подобаващо
    И аз това се чудя, не се мъчи не виждам кое момиче, било то и супер отчаяно, би ти пуснало след такова предложение.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това да се озаглави "Наръчник: как не се прави предложение за секс" и да се направи важна тема.
    Или "Как да останете девствени завинаги"

Мега фен Аватара на baby_baby
    Еми просто не иска нищо с тебе

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Джинга-линга-уеееел? Вие жабоците сте повредени.
    Не сме. Кое те навежда на тази мисъл?

Смея се от 15 минути насам. Няма такава забава.По темата - променяй отношението си към жените, че вечно ще страдаш.

Пробвай по грубо както каза Тори
    може и тва да свърши работа "doesn't matter had sex"

Разби меее......

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си