- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я вкарам в леглото?
Здравейте! Аз съм момче от София. Познавам едно момиче. Тя е дъщеря на една позната на баща ми. Момичето е една година по-голяма от мен. Малко е пълна, но има големи гърди. Много ме възбужда. Посрещнахме 2013 година в Пампорово в един хотел и й предложих да правим секс, но тя отказа.Но каза, че НЕ е против само секс връзките. След това лятото ми писа по facebook да се срещнем да отида у тях. Аз я попитах дали да взема презервативи, но тя каза "не". Аз обаче й предложих да си "поиграя" с нея. Тя не отказа. Отидох аз в тях, но нещо ми стана и не успяхме да се ебеm или да си "поиграем". Хвана ме срам. Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. И така си отидох от тях. Преди два месеца й писах пак, но тя отказва секс или каквато и да е интимност с мен. Написа, че просто не искала секс. Попитах я дали не иска малко свирки да ми прави, но и на това отказа. Също така я попитах дали не се е обидила, че като съм отишал у тях не съм й го набутал, но тя каза, че няма такова нещо. Сега Ви моля да ми дадете съвет да я вкарам в леглото. Отново повтарям НЕ ИСКАМ ВРЪЗКА А САМО СЕКС! Тя сама се каза, че няма против само секс. Само не знам как да я вкарам в леглото. Моля Ви споделете какво да направя!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Пиши и да се видите у вас, хващаш тиган със подсилено дъно, удряш я няколко пъти докато не спре да мърда, замъкваш я в леглото, завързваш с каиши и... джинга-линга, джинга-линга уееееееееееееееееееееееел .
Щом не го иска, не можеш да я накараш насила да го направи. Възможно е да има симпатии към някое друго момче. По-добре си намери момиче, към което имаш и чувства, а не искаш просто секс![]()
"Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. " ---. КО речИ??![]()
Пита ли я защо? Възможно ли е просто да не се приблича от теб физически?
Каза ми, че проблемът не е в мен! Попринцип не й се ебе!
Годината започва подобаващо, бисерите почнаха да валят![]()
Отказала му секс, а той я питал дали не иска да му прави свирки (rofl)
Ти че в леглото няма да я вкараш, няма, ама по-лошото е че и акъл няма как да вкараш в главата си...
Не знам тук дали имате тема за номинации, подобни бисери трябва да се "награждават"![]()
Последно редактирано от mm28 : 01-01-2014 на 20:25
Не разбирам, как така си толкова смел на думи, казваш й нещата директно и когато си бил в тях те е хванало срам.
То хуй да е да ти го набият, то акъл ...
С тоя подход към жените, има бая да си седиш на сухо.
Това да се озаглави "Наръчник: как не се прави предложение за секс" и да се направи важна тема.
Ако бях на нейно място щях да се чувствам много използвана..Питал си я по ужасен начин, все едно е някаква курва.. Както и да е пишеш тук за съвет и моя е : ако те покани у тях вземи си презервативи, кажи и няколко мили думи, целуни я нежно, престани с това държание,с което я обиждаш, не и говори така, възбуди я и действай : )
Не че нещо, но се чудя как не ти е теглила една майна и не те е отрязала подобаващо![]()
![]()
![]()
Смея се от 15 минути насам.Няма такава забава.По темата - променяй отношението си към жените, че вечно ще страдаш.