.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    andjelina_djoli_sexy
    Guest

Unhappy Искам да му отмъстя....МРАЗЯ ГО!

Исками се да споделя някъде силната болка и разочарованието което изпитвам в себе си.Не ме съдете...
    На почти 19 съм от малко градче.Преди време харесах едно момче,а после се влюбих в него...Не бях изпитвала толкова силни чуства....когато го видех сърцето ми биеше толкова силно .... а когато го нямаше сърцето ми страдаше....така и не се получиха нещата....преди да му призная нещата биваха ...въпреки ,че му презнах за чуствата си той нищо не каза само дето се дистанцира и започна да се държи хладно.Усетих ,че допуснах грешка ,но беше късно.Наскоро разбрах как не само не споделя чуствата ми ,но и той ми се подиграва като другите защото съм зубър може би....дружил е с мен за да ми се присмиват и подиграват...чух го как ме наричаше пред другите и ми искаше или да го ударя силно или да ударя пък себе си ,че бях глупава и наивна....правише ми се на приятел уж...няма нужда да описвам колко зле че чуствам ,колко обидена ,използвана и наранена усещам гнева в себе си и не знам дали е омраза....искам да му го върна по някакъв начин да усети поне малко как съм се чуствала аз

не се притеснявай те всички мъже са така. използват та докъто могат и след това като ностна кърпичка те захвърлят и ти се подиграват. кажи на някой твой близък да го притисне някъде и да го сплаши малко. поне ще спре да ти говори зад гърба

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Авторке, казваш, че си зубър, а пишеш като двойкарка. Странно! Ако си му се обяснила писмено (със СМС или по чата), нищо чудно, че те отбягва.
    Извън правописа ти, който е всичко друго, но не и правопис - като ти се подиграва зад гърба, а вече и явно, като не откликва на чувствата ти - ами 'фАни го изкарай от главата си, задуши всякакви чувства и се премести в града... така де - в по-голямо градче. Не исках да намекна за "село"!

P.S.: Не знам защо всички се срамуват, че са от села и пишат "От малък град съм". На мен лично са ми готини селата.
    P.S. 2: Знам, че темата ти е просто спам и не е реална, ама просто няма какво да правя и цикля тука. Да не си помислиш ти или някой друг, че съм се вързал

Авторке не се излагай, най-тъпото е да тръгнеш да отмъщаваш, само ще му покажеш колко много ти пука, тоест колко добре той си върши работата да те ядосва. Игнорирай го, нека мисли, че не ти пука и няма да се занимава повече.
    бтв не се излагай, твърдеейки, че си на 19, в твоя случай дори е по-добре да се направиш на доста по-малка с това мислене

И на мен ми се е случвало.И наистина беше много гадно.Но вече е минало

Повечето МОМЧЕТА са такива. Гледат само да те използват без да изпитват нещо към теб. А за това,че искаш да му го върнеш няма смисъл,защото живота ще му го върне тройно и ще страда така както ти. Личен опит
    Продължаваш напред с гордо вдигната глава.

Мисленето ти е на не повече от 13. Гледай напред и си вземи поука.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от thenewgirl Виж мнението
    не се притеснявай те всички мъже са така. използват та докъто могат и след това като ностна кърпичка те захвърлят и ти се подиграват. кажи на някой твой близък да го притисне някъде и да го сплаши малко. поне ще спре да ти говори зад гърба
    Да!
    thenewgirl На колко години си? Кога успя да опрашиш 3 милиарда мъже?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Остави го да се мисли, че е велик - всеки рано или късно си намира майстора, и всичко му се връща.
    Продължи си напред, все едно никога не го е имало!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изобщо не му го връщай така ще паднеш на неговото ниво просто спри сякъв контакт с този човек

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Мразиш го и искаш да му отмъстиш, защото не отвръща на чувствата ти? Много достойно за 20 годишна!

Цитирай Първоначално написано от invisible_girl Виж мнението
    Повечето МОМЧЕТА са такива. Гледат само да те използват без да изпитват нещо към теб. А за това,че искаш да му го върнеш няма смисъл,защото живота ще му го върне тройно и ще страда така както ти. Личен опит
    Продължаваш напред с гордо вдигната глава.
    Това, че тези които ти обръщат внимание са такива, не означава че повечето са такива. Проблемът го търси в себе си

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сама си виновна
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Сама си виновна
    Донякъде съм съгласна.Хората могат да те наранят ако им позволим.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Подбирай си по-строго момчетата, които ще харесаш за вбъдеще.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    За 19годишна си много назад с материала...

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Горе главата!
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Най-доброто отмъщение е безразличието.
    Какво ще си правиш труда заради някакъв пикльо.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    не им обръщай внимание

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    сама си си виновна , сега вече всичко е свършило спри да го мислиш

Толкова по-зле за него... И какво като си влюбена, ще ти мине, да не би да е единствения.. докато има много риба в морето, все някой друг ще ти хареса, не е първия, нито последния.Пък и като го харесваш, да му го беше показала, там ти е грешката, те момчетата се шокират от подобни изказвания.. явно е страхливец, а и като е нямал чувства, няма какво друго да направиш освен да му теглиш една майна... Да му отмъщаваш няма да е добра идея, ще ти кажа защо, той целия тоя цирк го е направил с цел да те ядоса, а ти защо трябва да се хванеш на въдицата?! Не му падай на нивото..
    не мисли за него, намери си по-интересно занимание

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Цитирай Първоначално написано от beach.ch Виж мнението
    Най-доброто отмъщение е безразличието.
    Какво ще си правиш труда заради някакъв пикльо.
    това

Поръчай го на мафията

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Или на Баба Гууси
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Бих постнал една снимка, но знам, че ако го направя ще получа бан по IP.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си