- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога без нея ...
За по-интимни, но и за по-близко приятелство също. Няма конкретна причина, просто ако разбера нещо такова и автоматично ме отблъсква от човека.
Дори като изключим предразсъдъците относно нациалността, самия факт, че разбираш за нещо толкова важно толкова късно е достатъчно отблъскващ.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-02-2014 на 11:59
За това съм съгласна, ама мога ли да съдя човека, като виждам предразсъдъците около мен?
И аз да бях, и аз нямаше да си призная без бой.
Малко офтопик - на едно парти един турчин си беше харесал моя приятелка. По-светъл от мен, рус и синеок, роден в Турция, ама живеещ в Германия от години. Толкова мюсюлманин, колкото аз съм християнка - тоест по документи само. Кусурът му беше, че е нисък, не че е турчин :д
Сега... за разни съмнителни обекти с гнусни мустаци не говорим![]()
Че кой го съди? Ние просто казахме, че подобна реакция не е непредвидима, а напротив. И по тази логика(на мнозинството писали) какво - дори да се съберат, пък чак след това тя да разбере, че не знае всичко - не би трябвало да има проблем, така ли?
Иначе, голяма част от турците, които аз познавам са много красиви и поддържани момчета(и момичетата де). Знам и, че ако имат приятелки са доста по-сериозни и се грижат добре за момичетата си, но просто, като знам, че е такъв не бих се занимавала.
Един познат веднъж беше се забил с едно момиче в една дискотека, обаче мацката му казала, че се казва...да речем Иванка(българско име). След време я чакаме да се запознаем с нея компанията, тя идва и се оказва, че я познавам и никаква Иванка не е, а е с турско име. Ей, това момче побесня в него момент, после обаче момчетата го успокояваха, че не било голяма работа, а иначе момичето си е доста красиво. Та мина му на следващия ден и пак се виждаха за кратък период, така че, може и момичето от темата да омекне, знам ли. Зависи колко е важно за нея и какво по-точно търси.