.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 162

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Аз пък не разбирам как така не се впечатлявате от пари и смартфони? Сигурно само се правите на интересни в форума, а на живо, като видите момче със смартфон почвате да ритате пясък. Телефона и парите преобразяват и от лешник се преобразяваш в секс символ. Факт.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Аз пък не разбирам как така не се впечатлявате от пари и смартфони? Сигурно само се правите на интересни в форума, а на живо, като видите момче със смартфон почвате да ритате пясък.
    А бе, много ми е пискало от това. Само няк'ви общи приказки научени наизуст от фейсбук... То, че има такива индивиди - има, но далеч не са масата жени/момичета. Познавам достатъчно примери, че да знам, че не е така и в това число слагам дори и най-големите кифли. Не, че са добре тия момиченца, ама по-скоро ще се впечатлят от плочките ти, отколкото от смартфона ти.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    'Що бе, друг пол няма ли?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А бе, много ми е пискало от това. Само няк'ви общи приказки научени наизуст от фейсбук... То, че има такива индивиди - има, но далеч не са масата жени/момичета. Познавам достатъчно примери, че да знам, че не е така и в това число слагам дори и най-големите кифли. Не, че са добре тия момиченца, ама по-скоро ще се впечатлят от плочките ти, отколкото от смартфона ти.
    Недей им разбивай илюзиите де. Нека вярват, че парите решават всички проблеми, а фитнеса също е много болна тема. Голяма част от тия хора тренират, за да изглеждат, като трикрилни гардероби и амбицията им е да са лоени топки, какво е това плочки, млочки ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си