- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест Sure Check
Здравейте , искам да ви попитам . Вчера си направих тест за бременност и беше отрицателен . Актът ми с приятеля ми беше последно на 26-ти , но беше с презерватив . Преди това имахме полов акт на 22ри , пак с презерватив , той винаги го вади преди да свърши . Въпроса ми е дали теста е отчел минала е 1 седмица от последния и няколко от предпоследния акт . Според мен би трябвало да е отчело правилно ?
Щом е било винаги с презерватив и той винаги го вади преди да свърши, защо си правила тест?
Да, и аз точно това щях да питам..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ами защото се притеснявам и аз не знам защо , като ги сваля гледам няма да тече , но и аз не знам защо се притеснявам :Д миналия месец ми дойде на 12
Мацка, успокой се :Д Не е нормално твойто. Не си бременна. Дишай.
по-скоро параноя.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Щом е било винаги с презерватив и теста е отрицателен няма от какво да се притесняваш
Грешни пари фърляш..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тест отчита минимум 14 дни след евентуално зачеване. Кръвен тест отчита 10-11 дни след зачеване. Резултатът от теста не е верен.
По принцип го правихме с презерватив така че не мисля , че е станало нещо .
Защото представи си имам нужда от мнение за успокоение . И айде моля запази добрия тон и не обиждайТоя пуст народ българския злобарски няма да се оправи НИКОГА
![]()
Хах, кака ви Виоленза и злобна била.
Някой да ме удари, моля...![]()
Щом се пазите, следователно не си бременна. Има и малки изключение, но едва ли си от тях.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.