http://www.youtube.com/watch?v=rx_pT6x3mro
sdfv
Първоначално написано от baby_baby аааа не така или съм единствена или никоя trii si suob6teniqta lapee
Първоначално написано от trabi_bs trii si suob6teniqta lapee Изтрих ги ;d
Първоначално написано от trabi_bs trii si suob6teniqta lapee няма да я зарибяваш на ЛС само моя си е
Не ревнувай :*
az otdavna sam q zaribil
много мразя така пишете си после ще излезете после ще станете гаджета после ще се сгодите,а най-накрая ще се ожените,а аз forever alone
Тя : 3 думи 8 букви и съм твоя. -Той : С Лада съм !
Първоначално написано от 0wn3d много мразя така пишете си после ще излезете после ще станете гаджета после ще се сгодите,а най-накрая ще се ожените,а аз forever alone bili sme gadjeta
Първоначално написано от 0wn3d много мразя така пишете си после ще излезете после ще станете гаджета после ще се сгодите,а най-накрая ще се ожените,а аз forever alone Били сме гаджета сега сме приятели
Първоначално написано от baby_baby Били сме гаджета сега сме приятели знаех си,че ми изневеряваш с тоя батко
не се знае има време :Д
всичко е възможно
Първоначално написано от trabi_bs не се знае има време :Д не можеш ли да отстъпиш на по-младите ДЪРТАК :d
Първоначално написано от 0wn3d не можеш ли да отстъпиш на по-младите ДЪРТАК :d младите ми отстъпват на мене
Първоначално написано от trabi_bs младите ми отстъпват на мене еми ти гледай някой път да не ядеш бой от младоци
Кво пр
Първоначално написано от 0wn3d еми ти гледай някой път да не ядеш бой от младоци ако ма види6 6и са насере6 за да ми прави секи път с4итаи как се държа
Първоначално написано от baby_baby Кво пр мятам бомби4ки ,тии
Първоначално написано от trabi_bs мятам бомби4ки ,тии Чета неква книга слушам музика и пиша ;д
Първоначално написано от baby_baby Чета неква книга слушам музика и пиша ;д ти може6 да 4ете6 ли ВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
Първоначално написано от trabi_bs ти може6 да 4ете6 ли ВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ еееееееееее ти не знаеш ли :O
Правила