- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кажете..!!!
Здравейте.
Нормално ли е момиче на 14 да си правила секс и то не с един. Да не знаеш абсолютно нищо за сексуалната култура, но все пак да водиш редовен сексуален живот..да сменяш гаджетата си на по 1,2 седмици и да пускаш на всичките..а най- дългата ти връзка да е месец и половина.
Да пушиш тревичка, да пиеш. Да си се напивал жестоко неведнъж и видимо да парадираш с тези два "факта"
да те знаят като к*рва, но ти някак си да се гордееш с това.
Как ви се струва това? Какво ще кажете? Това нещо обичайно за едно 14- годишно момиче в 21 век ли е?
И искам да изясня: това момиче, не съм аз!
Последно редактирано от likeu79 : 01-02-2014 на 07:31
аз ще отговоря с една дума, въпреки че мога и да напиша цял роман с мнението ми по въпроса, но все пак отговора е: НЕ!!!!
Ще се радвам да напишеш романа!
В днешно време това вече е нормално - 14 годишни с 2 промила алкохол, а и може би до някъде зависи от родителите? Не знам, не ги разбирам тия неща..
Не! Даже не знам, защо трябва изобщо да се задава този въпрос!
На теб нормално ли ти се вижда, че питаш? Струва ми се, че много се вживяваш в неща, в които не трябва. Ще кажа, че ти си имаш собствен живот и не изживяваш някой чужд, спри да се занимаваш с останалите и гледай себе си. Винаги ще има хора, които да искаш да размажеш, но това е положението.
И пак те питам защо питаш дали е нормално, при положение, че отлично знаеш отговора? ЛОГИКА..
^По- добре си замълчи! Да отлично знам отговора и искам мнение от вас -.-
И този "чужд" живот е всъщност на една моя много добра приятелка. И не, не искам да я "размажа"..
Питаш дали е нормално, или дали е приемливо? Щото в днешно време вече е нормално това.
Аз съм на 16 съм и имах невероятния късмет два пъти да го напрая,за съжаление и двата пъти беше с пияни момичета.Така че едва ли е нещо кой знае какво.Има и по зле от теб![]()
В 21 век децата напредват със скоростта на светлината.На 11-12 повечето от тях мислят за секс,а не както преди 20 години за кукли Барби и колички.Онзи ден ми се наложи да отида до една болница.Видях момиче на не повече от 14 години,което очевидно беше бременно.Беше си нормално момиче,да кажеш някое ромче,ама не..в този случай не е нормално,нито е и приемливо.Какво да се прави..времената са такива,както казва баба ми.
Всичко се променя и за жалост това, което си написала не ме изненада по никакъв начин.Не е нормално и не е правилно, но в България се опасявам, че ще започне да се приема този факт и ти трябва да започнеш да го приемаш.Очевидно твоята приятелка може да се е повлияла от други такива случаи.
Напоследък и децата почнаха да праят деца.21 век е хора ко да се прави.Но напоследък започва да не праи впечатление което не правилно.И не само ромите,българите започнаха да стават по изврате ни от всякога
![]()
Все пак сме 21 век.Преди е имало умни хора и почти никакви технологии а сега обратното!.Кръговрата на живота.
Въпрос на възпитание...НЕ Е НОРМАЛНО МНОГО ЯСНО..
Имат, имат
Аз ще напиша роман,защото съм силно възмутена!
Какво значение има кой век сме,трябва да запазим “нормалните неща“,нека те останат завинаги!
Как може да се задава подобен въпрос? Разбира се,че не е нормално,не е нормално - не е,не е,не е!!!
Има хора,които никога не са взимали наркотици,не са пушили или други подобни. Гордея се с тези хора.
Първо - тези неща са вредни,независимо дали си на 14 или 41,в днешно време хората се дрогират само и само,за да се направят на интересни,напиват се,за да бъдат повече от другите,но много от родителите успявят да предпазят децата си от това и ги възпитават добре,за секса е изключено да се мисли на тези години или пък поне ако ще се прави на тези години да е с един и то някой свестен,защото това е паметен момент в живота. На 14 губи девственоста си и си хваща друг,да правилно е да я наричат “курва“..
Защо по дяволите го правите? Ако не пиете,не се друсате и не умрете млади,какво ще стане?
Трагедия ли е да сме стабилни хора стъпили на краката си,които не се дрогират и се държат на ниво?
Всеки ден по новините слушам как пияници катастрофират и се стрелят,слушам как някакви циганки раждат
на по 11-12 години,както каза и Мирела,това не се случва само с циганите,а и да не забравяме ненормалниците,които измъчват и убиват животни и хора - всичко това се приема за нормално,защото е 21 век,но не трябва! 21 век трябва да е хубав и спокоен както и всички останали,по-добре старомодни хора от колкото луди пияндета.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 01-06-2014 на 02:35
Не е нормално, но такива винаги е имало, не само сега, за съжаление и винаги ще има. Просто сега повече се говори за тях, а и има повече места, където човек може да стане свидетел на такива хора.
Пра баба ти като е била на 14, как да разбере, че Съба дето живее през 3 села забременяла, преди да се ожени? Ами няма как, сега обаче отваряш фейса и не само от съседният град ами от другият край на света можеш да разбереш кой какво прави. Да не говорим и че хората са се женили по-рано и не са имали чак толкова време да направят мизериите преди сватбата, а след това малко късно за такива неща. Но дори и да погледнем в по-близкото минало, ако питам майка ми или баща ми, със сигурност могат да ми изредат поне няколко човека, които се вписват в описанието дадено от теб.
И пак казвам, не е нормално, но всеки си има родители, защо аз трябва да ги мисля, те да им берат дерта. Ако и на тях не им пука, значи нищо не е случайно.
Нормално си е в страните с ниска култура (като нашата). Родителите се чудят как да се напият и не им дреме за децата, а децата копират най-гадните неща от филмите и игрите, като си мислят, че са готини. Всичко е въпрос на възпитание, което родителите явно на тази въпросната девойка са зарязали.
По-добре, я зачеркни тази мома от списъците с "приятелки", че после да не се чудиш как се доказва, че нямаш сестра.![]()