- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история.
Здравейте,моят проблем е предполагам както на всички ,повярвах на грешният мъж.Преди 2 месеца,в едно заведение се запознах с един мъж,познат на мой приятел.Хареса ми доста как изглежда,запознахме се ,бяхме на една маса говорихме си доста,оказа се че си има приятелка,но все пак аз просто говорех с него нищо повече.Когато си тръгвахме той ме попита на къде съм и поиска да ме закара,каза че сме в една посока и аз се съгласих,все пак беше към 4 сутринта,трябваше да викам таксита и т.н.Отидохме до паркинга и не очаквах наистина да бъде с такава кола,направи ми огромно впечатление ,той е 2 години по-малък от мен на 20 ,а колата му беше за сигурно 100хиляди,погледнах го учудено,но нищо не казах.През целият път говорихме отново доста,спря пред вкъщи и седяхме в колата около 40 минути прекарани в разговори,след това ме изпрати до входа и ми пожела Лека нощ.Бях наистина впечатлена ,мъжете с които съм излизала са били доста по различни от него.На следващия ден ,ми беше писал и поискал приятелство във фейсбук,писахме си цял ден ,когато в един момент ми каза,че трябва да спрем ,защото си имал приятелка и не виждал смисъл да комуникира с мен.Бях учудена,но го приех.След 4 дни той ми писа отново,писахме си цял ден,бях на лекции и не спрях да пиша с него,след това вечерта отново ,писахме си до 6 сутринта,не спирах да се усмихвам.Видяхме се на следващия ден и на последващия и така всеки ден,каза че се е разделил с приятелката си,беше сдържан,както казах нищо общо с мъжете с които съм излизала.Бяхме на вечеря,след това отидохме в тях,живее сам,оказа се също ,че не е бил в моята посока ,а живее в другия край на София.. беше ми изключително приятно с него,попринцип никога не спя с мъж толкова скоро,но просто ох беше идеалния.Все едно бях в някакъв роман и той беше повече от прекрасен,мил ,нежен ,възпитан,прегръщаше ме ,направи закуска сутринта,беше невероятен и беше мой.Мина един месец и бях толкова щастлива с него,започнах да изпитвам чувства към него,не исках да заспивам без него,дори когато лежах до него,а той спеше ми липсваше ,толкова красив ,умен и прекрасен,не можех да повярвам,че такъв мъж иска да бъде с мен.Единственото странно беше,че той не искаше неговият приятел,откъдето се познаваме да знае за нас,аз се съгласих въпреки че момчето ми беше близък приятел.Една вечер излязох с това момче,бях толкова щастлива и се чувствах толкова влюбена ,не се сдържах и му казах всичко за мен и Росен,при което той каза,че е подозирал нещо такова,но ми каза да внимавам,че той не е за мен ,че най-вероятно ме лъже за всичко,но аз не исках да му повярвам и се скарахме.Разказах всичко на Росен,той ми каза,че това момче било влюбено в мен,разкрещя ми се ,защо съм му казала за нас,че ме помолил за едно нещо,а аз съм го била предала и се скарахме за 1ви път и то много..чувствах се ужасно ,но се оказа че моят приятел е бил прав,Росен е лъже не е бил само мой..имало е и друга и сигурно не само една.. всичко се случи на 2ри януари,все едно лъжите му изкочиха и започнаха една по една да излизат наяве,дори колата не била негова,нещата които ми е казвал за семейството му са лъжа,започнахме да се караме ,крещяхме си ,както никога досега той ми каза,че нищо не е било истина,просто е бил мил и учтив,че не е като да не може без мен,че просто сме си прекарвали добре заедно.Стоях като ударена от гръм и .. се разделихме от тогава,той не ми се е обаждал,нито аз на него,но ми липсва ,не съм плакала ,защото аз не плача,но ми е зле тежи ми ,имам чувството че имам нещо в гърдите и ми тежи.. не издържах и му писах.. казах му "Липсваш ми,не е било всичко лъжа,недей да лъжеш,виждах че беше щастлив,аз бях щастлива,липсва ми гласа ти ,липсва ми уханието ти,липсва ми да лежа до теб и да говорим с часове,не искам да бъда с теб,ти си лъжец,просто тази вечер съм слаба!!" .. и той не отговори нищо,просто го е прочел и нищо .. знам ,че не си заслужава ,но просто не мога да разбера защо,защо ще говори така ,защо ..ужасно ми е ..![]()
Защото повечето мъже са такива. Ти поне вече имаш обеца на ухото. Не му показвай слабостта си, защото той може да се възползва от нея и отново да те прецака.
Ако това те успокоява, в някой следващ живот ще му се наложи да си 'плати' за това, което е причинявал на такива като теб в този живот. А ти гледай да си научиш урока още сега.
Повечето, на които вие се радвате, а после се жалвате като ви наранят. Или т.нар. 'лоши момчета'.
Последно редактирано от mm28 : 01-05-2014 на 21:19
Аз съм била с такива,не вярвам на мъже,просто защото знам какви са,но той изглеждаше различен,показваше ,че е различен,не мога да разбера защо и въобще дали е истина,че е имало други,вече се обърках толкова от лъжи.Когато отидох при него и му казах,че това е всичко и ,че не искам да го виждам повече,че искам да се разделим,погледнах в очите му ,видях че очите му се напълниха,но той просто се съгласи ,прегърнах го тогава и той се отдръпна и ми каза "Няма да позволя да разбиеш света ми ,щом си решила да си тръгнеш ,тръгвай си,но няма да ме съсипеш" .. толкова неща ми каза,толкова неща направи,възможно ли е всичко да е било лъжа и ако е било лъжа,защо го е направил.. а ако не е защо не се извини,защо не се опитва да оправи нещата .. ?????
Било е лъжа,защо го е правел ли? За да може като се погледне в огледалото да си каже, че е сваляч и че може да има всяка. Подиграл се е с теб. Но и ти имаш вина, не е трябвало да казваш на онова момче.
2 месеца ,просто за да докаже,че е играч.. ох не знам ,разбирам ако беше спал с мен и след това си тръгне,но той не спираше да ме търси,да бъде мил,да бъде внимателен ,да ме уважава.. всичко само за да се подиграе.. Защо да не му кажа,та той е един от най-близките ми приятели,можех ли да крия това от него и какво от това,че съм му казала..
Не, повечето мъже не са такива, просто вие на такива се радвате и след такива тичате. Като са ви ниски стандартите, ще ревете после и ще се чудите от къде ви е дошло.
Видяла му колата и краката и едва ли не омекнали. Той бил различен, защо? Защото карал скъпа кола ли? Да си си държала на принципите и да не си си легнала веднага с него, той едва скъсал с приятелката си, ти вече си му се навряла и му вярваш от първата секунда на запознанството. Като те е видял колко малко ти трябва,за да клъвнеш, защо да не се възползва, ако не беше казала на приятелят си, не 2 ами и година можеше да си те върти.
Сама си си го направила. Тия момченца си личат от далече. Видяла си колата, милото отношение - да те закара, да ти пише, да те търси. Къса с приятелката си и веднага се хваща с теб? По разказите разбирам, че си на около 22. Толкова ли си наивна?
Не са всички мъже такива, но явно просто не умеете да ги различавате.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ох,въобще не ми пука каква кола кара,да направи ми впечатление ,защото не ми се стори нормално момче на 20години да кара такава кола.Хареса ми да е мил естествено,, на кое момиче не би й харесало добро и мило отношение.Това е ,че не знам дали въобще си е имал приятелка тогава,май не ,а е лъгал и 90% от всичко за него и живота му е било лъжа според мен и точно от това го е страх,че ще разбера че е лъгал,за някакви случки от живота му,за които не ми пука даже.На 22 съм да,не съм наивна аз съм силно незаинтересована от мъжете,просто той дойде и всичко се промени.Преди малко след като му писах в крайна сметка ми се обади,дойде до вкъщи даже и уж говорехме и нищо не стана,не можех дори да се разплача просто ми тежи,а не знам какво ,искам да мога да плача ,а не мога защото за какво да плача? За лъжите му,не е като да съм го обичала,просто чувствам липса.Не е толкова идеален,да красив е доста,не е някой лигльо ,не пие алкохол,не е някакъв изпален или нещо такова.Но просто целия му живот е лъжа и ми говори някакви нереални работи.Искал сериозна връзка,а аз съм била несериозна,да така е ,аз не вярвам в тези неща за вечна любов и т.н,не съм такава,просто ми беше много хубаво с него и не исках да свършва и сега се чувствам празна,объркана.. Искам просто някой който да ме кара да се чувствам добре,а той го правеше.
Явно като повечето жени, душата ти иска романтика, а гъза приключения.. сърби те жестоко а? От няколко лъжливи и "красиви" приказки ли припадаш?
В днешно време, когато има толкова простаци и посредствени момчета, които не знаят как да се държат, индивиди като горе-описаният младеж - сдържани, учтиви и склонни към разговори, са по-интересни и затова явно минаващи за "различни". Така че не ме учудва интересът на авторката и донякъде я разбирам.
Свикнала си до голяма степен с присъствието му, затова сега ти е тежко. Иначе защо са били всичките тези лъжи - само той може да ти каже. Възможно е да е имал някакви проблеми преди и сега лъжите му са нещо като опит на самия него да избяга от собствената си реалност. По-скоро обаче просто си съчинява различни неща, за да замайва момичетата като теб.
Много тИжно деейба...
Последно редактирано от bsdirty : 01-06-2014 на 19:16
Нещата ,които говореше не бяха за хвалене,по никакъв начин не ме впечатлил,за нещата които ми е говорил,за миналото си ,аз също имам минало ,но то си е там живота продължава.
Разбрах,че ме лъже първо защото когато го попитах дали има друго момиче,той не отрече,а по-късно както знаете вече всички сме със смарт телефони,естествено с пароли ,но когато ти пишат в тази програма Viber съобщенията се виждат,та той беше в банята и започна да получава съобщения и аз погледнах просто телефона беше пред мен,бяха от някакво момиче и пишеше "Правиш ме щастлива,нямам търпение да те видя,моля те обади ми се ,пиши ми ,моля те къде си ,идвам до вас,моля те " и някакви такива.. След това,се запознах с родителите му,а той ги беше изкарал някакви ужасни хора..той не е от София,студент е тук и аз нямам познати с него,освен това момче ,което ми каза ,че той е лъжец.
Но ,да наистина това ,че той беше по сдържан,мил и внимателен ми хареса,наистина по-голямата част от мъжете с които съм излизала са някакви пълни идиоти и то големи мъже,излизах преди Росен с един мъж,наистина външно доста привлекателен,беше на 28 излизахме 1 седмица,при което той ми каза,че аз трябва да се чувствам горда ,че излизам с него.. което ме потресе ..
Наистина ми липсва много присъствието му,да ми се обажда ,да е до мен ,да ме търси.. Не е първият ,който ми казва,че иска връзка ,а аз не мога да му я дам.. все едно аз съм някаква емоционално недорасла по тяхните думи и не мога да се отдам на един мъж.Как да се случи това,естествено че няма да мога за 2 месеца,да се влюбя.. и накрая да се окаже както в случая ,че всичко е лъжа.
Не е вярно,вие само на такива попадате и по такива се заглеждате
Ти си напълно права!!
Защо за да продължи красивата лъжа ли?
Такива хора са буквално професионални свалячи,направо си съчинил челия живот(сигурна ли си че се казва и Росен /шега/).А за това че не се хвалил той не е целял това,не е искал да се изтъква-искал е да го съжалиш,а колкото до приказките всеки може да ти каже ена хубава приказка и от там нататък да те изслушва като нямо куче.Не се бой ще си намериш някои с който ще си паснете
Успех![]()
Бас ловя,че ако беше с ГОЛФ 2..едва ли щеше да се качиш
Всъщност ,той вече реши,че е време да се съберем и да ми казва,колко държи на мен ,но не мисля,че има смисъл.
А до това,дали е карал панамера,х6-ца или голф е най-малкото което харесах в него.
http://vbox7.com/play:27751fb23f ---> Само го изгледай! Няма повече какво да добавя... Вързала си се на лъскавкото. Искаш принц, нА ти принц! Все 1 ако е без кола и лъскави дрешки не може! Ама...
Авторке, съвсем сериозно те питам: колата не беше ли бяло Ауди, с пловдивска регистрация, 1755? Само ми кажи да или не! Имам странното усещане, че познавам 1 такъв типец като този, когото описваш.