- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история.
Естествено,че може все ми е едно каква кола има тццц .. не не беше такава колата .. Сива панамера с бургаска регистрация,не знам номера. ;]
Ами значи не е този, за когото се сетих, ясно. Дано си изгледала клипчето и да си разбрала какво искам да ти кажа с него...
За пореден път се убеждавам, че приказката "Прекалено е хубаво, за да е истина" важи с пълна сила. Вземи си поука. И като излизаш с момчета се опитвай да ги преценяваш. Ако на първите няколко срещи усетиш нещо гнило, нещо ти стане странно, нещо се съмняваш... направо се оттегляй. Дори да не знаеш какво точно е "нещото", ако продължиш и не чуеш интуицията си, рано или късно ще се пръкне отнякъде, а до тогава може да си вече яко лапнала.
Първоначалната интуиция никога не лъже.
Пича иначе добре се е застраховал - "Не казвай на еди кой си". Е тва ако ми го кажат веднага ще ми стане съмнителен и първото, което ще направя е да кажа или да питам. И друга твоя грешка. Ако имаш приятели момчета, ама наистина приятели, а не някви завистливи идиоти, слушай ги. Или поне обръщай внимание на думите им, не се карай с тях и си направи сама преценка за нещата.
Първоначално написано от antifashionshit
Изгледах клипчето ,да.Естествено,че външния вид ще ми направи 1во впечатление,изглежда добре,хубаво облечен,след това с хубава кола,възпитан и страшно мил,аз мога ли да знам,че ще се окаже лъжец? Това,дали ще е с автобуса или с колата ми е все едно,но той направи хубаво първо впечатление ,след това беше повече от прекрасен цял месец.
Ами той след като разбра,че съм говорила с неговия приятел и се скарахме ме помоли да спра контактите си с него и аз го направих,защото онова момче ,постоянно ми говореше как Росен бил лош,лъжец и т.н.Аз се ядосах,защото той не се радваше за мен,бях толкова щастлива ,а той постъпваше грешно.Аз го изолирах от живота си,не напълно ,обаждах му се да го чуя как е ,но тайно .. онзи ден когато излязох с него и Росен е разбрал ми каза,снощи "Казваш,че държиш на мен ,а пак с Мартин се виждаш,сигурно не си спряла да контактуваш с него,само ме лъжеш,искаш да ме съсипеш." .. при което му казах,че бях твърде глупава да му вярвам на красивите думи и т.н.И се скарахме ,извини ми се ,че ме е притеснил,че ме е наранил ,но аз съм щяла да му разбия сърцето и да му съсипя света,а той не е бил от мъжете ,които се влюбват и аз просто слязох от колата и си тръгнах.Писна ми да слушам обясненията и извиненията на мъжете.
До колкото разбрах, Мартин се казва приятеля ти. Не факъра, а приятеля. Ми... мен ако питаш - дължиш на Мартинчо извинение и едно яко напиване за това, че ти пази гърба!![]()
Хироши е прав!
И още един съвет: не оставяй никой да ограничава контактите с приятелите ти. Тва трябва да си на щтрек постоянно, най-малкото условие, манипулация с кой ще говориш и с кой не, не е хич на добре! Щото днес приятелите, утре родителите, ревност, скандали и по-лоши работи.
Внимавай с такива. Колкото и добре да се чувстваш, трябва да поставяш някви граници и да не губиш личността си. Отстоявай себе си. Тези граници е важно да се поставят от началото. Ако скръцнеш със зъби, не означава, че не държиш на някой или че не го уважаваш. Просто човек трябва да си знае мястото.
Първоначално написано от antifashionshit
Интересното знаете ли кое е?Че мацката я направиха на парцал и тя наща пак тича след него.Моля ти се осъзнай се докато е време!!!
Обърква ме ,да идва да ми се обяснява,да ме обвинява ,странно е.. не искам да съм с него ,но някак си не мога да се откъсна от него.
аз съм приятелят на росен , защо пускаш такива теми в публичното пространствоискаш ли сега да изкарам информация за теб и да ти се смеят , а методиева
![]()
![]()
Повечето мъже не са такива просто критерите на жените са ниски . Ако се целехте на високо и не гледахте само колата нямаше да имате проблеми .
Не се занимавай повече, каквото било-било.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ох, не, не мога, това ми дойде в повече след драмата с Холи и онзи нейн...параноичен познат.
: Нека самият Росен се включи в темата и да започнем да правим сериал.
начи глей ся,,, от тва което прочетох моа ти кажа да му предложиш да те чука само без обвързване, и тъй всички са хепи, ти си несериозна, той ти го е казал пича![]()