.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Talking На 12 години и ми е 13 см.

Здравейте съфорумници ! Аз съм на 12 и ми е 13 см .. Според вас добре ли е ? Преди 4-5 месеца ми беше около 10 ?

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Има си специална тема! На 12 си за какво ти е, да няма да чукаш някоя какичка?
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%80%D0%B0

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Дишай дълбоко, тепърва ще расте.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на tireheb
    нормално е, на 12 е 13
    на 13 е 14
    и тъй, вселената си има определен ред

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Важно е клиентопотокът след 12 да е над 13 ...

Е и? Така или иначе само ти ще си го гледаш следващите няколко години

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%81%D1%82 ---> виж, има и по-зле от теб!

Като почнете вие момчетата да си мерите оная работа ме отвръщавате. Няма значение колко ти е. Важното е да го използваш. Ние момичетата нямаме линия а просто за нас е важно удоволствието което ще изпитаме.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Не се бой, до 18-20 годишна възраст расте.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Обичайни размисли за момче в пубертета.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    пф стига бе на 12 си има време за всичко

Не е добре, на тази възраст трябва да ти е 17 санта... според мен се самоубий да не се мъчиш.

има време да расте ..спокойно

Ако не ти е по-малко от 19 сантима,значи си зоофил просто защото не можеш да зъдоволчваш педералистичните си приятелчета..Можеш и педофил да станеш поради факта ,че си тъпо същество което скорошните 15г. няма да ебе нищо освен момченца или Кучета.

Цитирай Първоначално написано от jana11 Виж мнението
    Като почнете вие момчетата да си мерите оная работа ме отвръщавате. Няма значение колко ти е. Важното е да го използваш. Ние момичетата нямаме линия а просто за нас е важно удоволствието което ще изпитаме.
    ОтврЪтителни ли сме ти?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ОтврЪтителни ли сме ти?
    Не сте отвратителни просто сте големи комплексари и сте като момичетата дето се оплакват че гърдите им били малки. Като искате големи да са ви си има операции отивате и вече сте с големи. Но има и друго че неси заслужава да се подлагате защото след това ще намерите още нещо което не ви харесва във вас и така вие сте комплексари.

Не сте отвратителни просто сте големи комплексари и сте като момичетата дето се оплакват че гърдите им били малки. Като искате големи да са ви си има операции отивате и вече сте с големи. Но има и друго че неси заслужава да се подлагате защото след това ще намерите още нещо което не ви харесва във вас и така вие сте комплексари.
    Ние ще се оперираме и ще се оправим, ами ти какво ще направиш, за да подобриш правописа и пунктуацията си?

Ние ще се оперираме и ще се оправим, ами ти какво ще направиш, за да подобриш правописа и пунктуацията си?
    Нищо няма да направя. Това е форум и не е нещо официално така че се случва да греша понякога. Иначе съм добра в правописа.

^Понякога...? Като не броим пропуснатите задължителни запетаи (пред съюзите "а", "че", "защото" и др.), объркването на Ъ и А в думите, сливането на 2 частици като една... Да, добре си си... Форума не е нещо официално, така е. Виж, правописа, граматиката и общата култура също не са - тях или ги имаш, или не...

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Я първо влез тука и после ми кажи още нещо http://www.teenproblem.net/forum/sho...B2%D0%B5%D1%82

^Понякога...? Като не броим пропуснатите задължителни запетаи (пред съюзите "а", "че", "защото" и др.), объркването на Ъ и А в думите, сливането на 2 частици като една... Да, добре си си... Форума не е нещо официално, така е. Виж, правописа, граматиката и общата култура също не са - тях или ги имаш, или не...
    Пич звучиш ми като учителката ми по Бг да не сте колеги

Споко бе, след 15 ще почне да расте ама навътре.

Едно време имаше час по сексология. Май трябва пак да го върнат. Така ще намалеят доста безумните теми от този тип. Или може би да внимавате в час по биология повече?

Цитирай Първоначално написано от Зъбчето Виж мнението
    Споко бе, след 15 ще почне да расте ама навътре.

Едно време имаше час по сексология. Май трябва пак да го върнат. Така ще намалеят доста безумните теми от този тип. Или може би да внимавате в час по биология повече?
    Че то в биологията има 2 урока-за оплождането и за бременноста.Няма нищо общо с часа по сексология

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Пич звучиш ми като учителката ми по Бг да не сте колеги
    Не сме, но явно е много интелигентна жена! Особено, ако НЕ ви задава въпроса "Какво е искал да каже автора с това"...

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Че то в биологията има 2 урока-за оплождането и за бременноста.Няма нищо общо с часа по сексология
    Лоша работа. Значи е добре да се върне този час и да е 2 пъти в месеца (примерно). Ей така от обща култура да се коментират нещата, като поставяне на презерватив, венерически болести, аборт и тн. Вярно всички може да ги е срам и тн, но е хубаво да ти обяснят особено с нагледни примери.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си