.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Родителите на приятелката ми

Родителите на най добрата ми приятелка се развеждат. Майка й е изневерила на баща й със съседа и тя е тъжна и аз ме знам как да й помогна защото е много зле. Как да я ободря, да й кажа нещо да й помогна.

Най-доброто, което можеш да направиш е да и покажеш, че си до нея и, че може да разчита и да разговаря с теб. Всъщност можеш да я разведриш, като и предложиш различни занимания, които да и пречат да мисли за това. Заведи я да играете на боулинг, отидете на разходка в парка (не, че времето предразполага, но все пак), просто и помогни да отдалечи мислите си от проблемите.

Мега фен Аватара на xoxi
    Абсурд да можеш да й помогнеш с нещо точно сега. Увери се, че тя знае, че си до нея и може да разчита на теб, ако има нужда от каквото и да било. Това помага най-много. Бъди до нея, когато се нуждае от теб, но в никакъв случай не се натрапвай в опит да й помогнеш.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Абсурд да можеш да й помогнеш с нещо точно сега. Увери се, че тя знае, че си до нея и може да разчита на теб, ако има нужда от каквото и да било. Това помага най-много. Бъди до нея, когато се нуждае от теб, но в никакъв случай не се натрапвай в опит да й помогнеш.
    Аха. Заниманията за разведряване едва ли биха имали успех, но пък нищо не пречи да я викнеш на безцелна разходка примерно и ако все пак се съгласи, да обясниш, че си до нея и ще я изслушаш ако и се говори.

Със сигурност ще имат по-голям ефект от бездействието. Или според теб е по-добре да я остави да си седи вкъщи да речем и да се самосъжалява за грешките на родителите си? Всяко занимание, което дори за малко ще отмести в мислите и в друга посока е добре дошло.

Мерси за помощта

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Interaction Виж мнението
    Със сигурност ще имат по-голям ефект от бездействието. Или според теб е по-добре да я остави да си седи вкъщи да речем и да се самосъжалява за грешките на родителите си? Всяко занимание, което дори за малко ще отмести в мислите и в друга посока е добре дошло.
    Извинявай, дете съм на разведени родители, при това минах през същински ад само за месец. Нищо, абсолютно нищо, не успя да ме накара да престана да мисля за цялата простотия, ставаща вкъщи. Едва ли от една разходка на приятелката на авторката ще и стане по-добре или ще спре да мисли за родителите си. Единственото, което авторката може да направи, е да и предложи подкрепата си, естествено ако другото момиче я иска. Да притискаш някого да говори с теб, да прави нещо въобще с теб, би подействало ужасно зле на психиката на този човек. Още повече ако в точно този момент не му се прави нищо.

По -добре не се бъркай . Това са си лични неща все пак .Ако тя се съгласи да сподели и да потърси подкрепата дай й я .

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не можеш. Това е нещо, с което сама трябва да се справи момичето. Ако ти поиска помощ, тогава си ти на ход.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Най-добре я изслушай ако и се говори покажи и че си до нея

Супер фен Аватара на djipsito
    Да, просто бъди там и я изслушвай. Понякога хората нямат нужда от съвети като споделят проблемите си, а просто това - да споделят и някой да ги изслуша.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си