Най-близките ми приятели са главно момчета, някак си ми е по-лесно да се разбирам с тях. Никога не е имало нещо различно от приятелски чувства в отношенията ни и от двете страни .
Никога не е имало нещо различно от приятелски чувства в отношенията ни и от двете страни .
Ти, па, много знаеш какви чувства има от тяхна страна...
Соната, в тези случаи и момичето не възприема момчето като "просто приятел"... Демек, още не го е вкарала във френд зоната, ама и двамата ги е шубе да предприемат нещо и се правят, че са приятелчета.
Най-близките ми приятели са главно момчета, някак си ми е по-лесно да се разбирам с тях. Никога не е имало нещо различно от приятелски чувства в отношенията ни и от двете страни .
Аха. Винаги съм предпочитала момченца за компания, момичетата са ми ужасно сложни за разбиране.
Авторе, пробвай да и обясниш, че не ти е безразлична. Понякога се получава така, че трябва единият от двамата да побутне другия.