.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е то поне при нас в СУ имаш поправка веднага след сесията, или поне у ФКНФ е така..
    И в УНСС я направиха от тази година веднага след сесията - поправка за сега скъсаните ии едновременно условен за тези, скъсани преди.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    И в УНСС я направиха от тази година веднага след сесията - поправка за сега скъсаните ии едновременно условен за тези, скъсани преди.
    Нда е тва е яко, ако фейлнеш да си събереш бакиите и да се оправиш, особено ако ще идеш на бригада..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Нда е тва е яко, ако фейлнеш да си събереш бакиите и да се оправиш, особено ако ще идеш на бригада..
    При вас да, при нас, доколкото знам няма вариант да си изтеглиш цялата сесия по-напред, дори ако заминаваш.
    Нещо се уговаряха с преподаватели, нек'ви такива цигании..

При вас да, при нас, доколкото знам няма вариант да си изтеглиш цялата сесия по-напред, дори ако заминаваш.
    Нещо се уговаряха с преподаватели, нек'ви такива цигании..
    Вчера се запознах с едно моме в 280, в СУ учи, факултет еба ли му майката, журналистика и масова комуникация май? Та тя ми обясни, че ще ходи на бригада (даже не знаех, че може веднага след 1ви курс) и ще си дръпне сесията април, което е много кофти, щото излизаш от едната, имаш месец и влизаш в другата, но така е трудно е..

Та при нас може, ма при нас може сек'ви пародии; например.. да запишеш магистър след 2рата година бакалавър.. о.О
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Вчера се запознах с едно моме в 280, в СУ учи, факултет еба ли му майката, журналистика и масова комуникация май? Та тя ми обясни, че ще ходи на бригада (даже не знаех, че може веднага след 1ви курс) и ще си дръпне сесията април, което е много кофти, щото излизаш от едната, имаш месец и влизаш в другата, но така е трудно е..

Та при нас може, ма при нас може сек'ви пародии; например.. да запишеш магистър след 2рата година бакалавър.. о.О
    Тука пародията е, че те късат на изпит, шот не си ходил всеки път да й слушаш простотиите и, че на изпита пита за неща, за които не пише в целия шибан учебник, but life's life..

Тука пародията е, че те късат на изпит, шот не си ходил всеки път да й слушаш простотиите и, че на изпита пита за неща, за които не пише в целия шибан учебник, but life's life..
    Аз още не съм видял нито един списък ор сам форм ъф проверка.. при нас Май не им пука кой е тук и кой го няма..
    Dr. Gregory House

Аз още не съм видял нито един списък ор сам форм ъф проверка.. при нас Май не им пука кой е тук и кой го няма..
    А, тука искат просто да те размотават, много им дреме дали ще вземеш изпита.
    Има и истински гадни нали.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    При нас повече от 3 отсъствия за семестъра и не ти дават подпис-->не се явяваш на изпит--> го духаш .
    Ами при нас е така на упражненията, водят си списъци всеки път.
    Аз съм изпуснала 2-3 лекции, защото бях на работа ии веднъж не ми се ходеше да я слушам, шот е откровено зле.

Мега фен
    При нас повече от 3 отсъствия за семестъра и не ти дават подпис-->не се явяваш на изпит--> го духаш .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ужас. Абсолютна ебавка е това.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си