- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За предпазването от ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ
Преди малко прочетох в стар пост как момиче пита нещо за възможността да се забременее от простатната течност и получава сто тъпи и неверни отговора, които могат за я доведат до нежелана бременност!!!
ТОВА МЕ УЖАСИ!
Ето още една причина българските момичета да са първи в Европа по аборти!!!
Не само цари неграмотност, но и някои безотговорно дават съвети без да са сигурни в истинността им!
Макар че е нередно ще си позволя да песна писаното от мене във въпросния пост СЕГА, а после ще допиша темата с нови неща, ко които са проверени от научни източници и много по-сигурни!
Въпросът на момичето беше дали може да се забременее ако няма семеизпразване на мъжа, само от предеякулационната течност. Сума народ я ИЗЛЪГА, че не може!
Ето истината в моя отговор:
"ВАЖНООООО!!!
Много е лошо да се дават съвети за толкова жизнено важни неща ако не сте 100% сигурни в нещата които пишете!
Така можете да катастрофирате човешки живот!!!
Течността се казва предеякулационна само за удобство, иначе си е ПРОСТАТНА- защото се отделя от простатата на мъжа. Всъщност тя е част от семенната течност, която обаче се състои от две компоненти - сперманозоидна маса, създавана от тестисите и по-рядката простатна течност. Проблемът е, че простатната течност е и разредител и жизнена среда за сперматозоидите и техен носител. ИСТИНАТА: само една капка простатна течност е достатъчна за забременяване. В нея винаги има издигнати от дълго преди това сперматозоиди.
Това с пишкането си е чиста неграмотност!!! Пътищата на урината и мястото, където се съхранява спермата и простатната течност са различни. Общ е само пътят им през пениса, но те идват от различни места и затова пишкането АБСОЛЮТНО не гарантира такова предпазване!!!
Неграмотността е причина българските момичета да са на първо място в Европа по аборти на малолетни!!!
При това неграмотни дават съвети и останалите така се "пазят"
Ужас!!! "
Ако админите искат - да заковат темата отгоре, важна е повече от всички други!!!
Сещам се за коя тема говориш, но там повечето коментари бяха, че няма смисъл да се трови с хапове, защото НЕ Е в овулация. Как ще забременее тогава, като си толкова сексуално образован?
Натискайте се по 24 часа и питайте после в форумиПървоначално написано от ку^^a
Това е даденост за да се правят деца и семейства
А сега уви това почти никой от младежта не го практикува.
xxxpetyaxxx !!!
Благодаря ти за прекрасния пример за неграмотност!!!
Овулацията - особено при по-младите момичета не е толкова фиксиран момент, колкото ти се струва! Дори има немалко публикации, при това от специалисти, от които се вижда, че тя не само не настъпва в очакваните дни, но може да се прояви в съвсем неочакван ритъм, дори в смятаните за безопасни дни преди и след мензиса! Това е главната причина да се отрича като безопасен метод за предпазване от забременявани т.нар "календарен метод" - попитайте който и да е специалист - сексолог или гинеколог и ще се уверите!
Странно защо темите, с които хората просто се заяждат един с друг с постове вместо на лични, се толерират, а хората, пишещи грамотно и обосновано по темите, които могат да са полезни на множество хора често се обиждат грубо и безнаказано!
какви хора са админите тука?
Искам среща!
![]()
Последно редактирано от malkatavili99 : 01-15-2014 на 14:05
Темите му запознанства найстина бяха тъпи но тази тема е добра![]()
99 набор, а?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Да ти кажа какво съм разбрала:
- админи има и тука и те са декларирани, явно не си наблюдателен, това е грешно твърдение.
- хората, които решават дали да ме вземат на сериозно според други фактори освен полезността на написаното от мене не са ми важни, но техният проблем е по-голям! Защото те очевидно вземат на сериозно абсолютно грешни и ОПАСНИ тези!!!
Пример: В няколко теми, свързани с рисково поведение, абсолютно неграмотни и опасни тези се предлагат от хора, които не разбират нищо, но дават съвети - а да се дават съвети по такива неща, ако не си се консултирал поне със стойностни източници, освен тъпо е и БЕЗОТГОВОРНО - защото МОЖЕШ ДА СЪСИПЕШ ЖИВОТА на момиче с неверни твърдения например за простатното забременяване например!
Но ти явно искаш повече "да те вземат на сериозно" отколкото да си коректен, отговорен и точен в писаните от теб неща!
Аз предпочитам грамотното и отговорно - тоест - полезното писане!
По-важно ми е какви са реално нещата ми, а не как ИЗГЛЕЖДАТ - както явно е при много хора!
Последно редактирано от malkatavili99 : 01-15-2014 на 14:58
Глупава ли си или просто не четеш? НЯМА АДМИНИ В САЙТА има 2-3 модера, които не могат постоянно да ви вървят след задниците и да гледат всеки каква глупост пише. След като не си съгласна с отговорите в този сайт, търси си информация на друго място.
И стига си се обръщала към мен в мъжки род!
Хехе, и ти значи си на мнение, че невярното твърдение че не може да се забременее от простатна течност не е глупост, а обяснението ми че може и защо и как става - АБСОЛЮТНО ПРОВЕРЕНО И КОНСУЛТИРАНО СЪС СПЕЦИАЛИСТИ - ТО Е ГЛУПОСТ, която аз съм написала???
Я сега се опитай да се замислиш кое от двете неща носи опасност за момичетата които четат и получават информация, от която си определят поведението в секса - вярното или невярно-неграмотното?
Я помисли дали и ти, заради пристрастни причини (харесваш някои от авторите на неверни и опасни твърдения, а не мен) - не се присъединяваш към ОПАСНАТА И НЕКОРЕКТНА практика по този начин???
НЕКА УВАЖАВАМЕ ПРИОРИТЕТИТЕ! По-важно е да не навредим на някого с грешни съвети, отколкото да си спазим пристрастието или антипатията към едни или други хора - второто може по друг начин да се оправя!
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ!!! Грешките в тези теми са опасни и не е редно да се пише ей-така просто, за да сме казали и ние нещо!!!
Последно редактирано от malkatavili99 : 01-16-2014 на 08:18
По принцип имаш право, но за да се забременее от тая течност, трябва да си най-големия карък на планетата. Шансът го има, но е абсолютно минимален, а презервативите също не дават 100% гаранция, а 98-9%. И за самото забременяване зависи от организма И НА ДВАМАТА. Има си жени, които са по-предразположени към зачеване (прихващат от нищото, дето се вика), има и такива, дето и 5 пъти да им свършат вътре, дори и в овулация да са, пак няма да заченат. Има и мъже със "силни" сперматозоиди, има и такива, които имат проблеми с това. Всичко е много относително.
И какво излиза - шансът да забременее момиче, независимо дали е с или без кондом е относително еднакъв от 1-2%.
Хехе, не е така!
Чак 1-2 % не са - иначе нямаше да има такова продължение на вида1
Освен това практиката е доказала ефективността на презервативите и огромното значение на НАЧИНА по който се използват! Обикновено от начина идва забременяването със презерватив!
Аз пак ще предпочитам да вярвам на научно-доказаните неща, а не на такива велики разсъждения на хора, които току-що са открили великите тайни на живота, Вселената и всичко останало, докато си пият ей-така кафето и си ръчкет из нета, но са склонни да дават съвети като спецове! нищо че от съветите им някой може да пострада - какво да им пука?!?!?!?
Честно казано, ти така и не даде съвет на момичето във въпросната тема - да пие ли Ескапел или да не пие ѝ беше основният въпрос. Просто си пишеш, че е възможно забременяването без свършване, което никой реално не е отрекъл, а просто всички са на мнение, че шансът е много малък. Никой не ти оспорва написаното. Има разлика между несъществуващ риск и минимален риск. На теория всичко е възможно, но на практика не е точно така в повечето случаи. Според твоите писания, дори и след едно вкарване без презерватив, момичето трябва да се трови с хапчета.
Приемаш нещата твърде навътре, да не би да си била една от въпросните "пострадали"?
Ако нямате как да се предпазите природата се е погрижала за тези ситуации. Просто момичето трябва да е отгоре, така гравитацията пречи да забременее.![]()
![]()
![]()
Авторке, ти изкара, че едва ли не, попадне ли предекулационна течност в жената, тя е бременна. Забременяването не става толкова лесно. Освен това чрез уринирането излизат останалите сперматозоиди в уретрата.
Има шанс да се забременее, но той е много малък. Иначе подкрепям, че секс трябва да се прави с предпазни средства, защото тук най-често четем "бременна ли съм", а после "дойде ми", но много от "смелите тийнейджърки" не са минавали през ада наречен "аборт".
Всеки сам е отговорен за здравето си. В днешно време, когато интернет е навсякъде и с два клика можеш да намериш търсената информация, да не знаеш как да се предпазваш от бременност, е комично.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Основно си права, но за първото никога не съм твърдяла че ВИНАГИ е бременна от всяка капка простатна течност! Просто жената не е бременна и от всяка капка сперма! Ако още не знаете - оплождането става в тръбите, от двудневен сперматозоид. Но в това отношение вероятността да го намерите в спермата и в простатната течност е сходна, макар не еднаква. Второ - уринирането премахва ЧАСТ от сперматозоидите, която не е залепнала по вътрешната лигавица, но поради силните повърхности свойства те залепват. Тоест - вероятност съществува и тогава!
А бе защо всички искат да насърчават момичетата да не се пазят??? Това е некоректно и безотговорно!
malkatavili99 слез на земятаДавали сме съвети а у и така ще разбием живота на дадено момиче .... Извинявай много , ама колко тъп трябва да си да слушаш хора по разни форуми отколкото да се посъветваш с лекар ... Всеки има право да дава мнения и съвети ... вече друг е въпросът дали някой ще каже на някое момиче " щом сте се целували , значи си бременна " и тя като го прочете да пие Ескапел за всеки случай ... Ти например от форума ли се образоваш по сер. сексуални въпроси ?
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Любима тема..
Иначе за предпазване от забременяване, шутове в корема.. работи безотказно.. опитайте някой път.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Шутове в корема казах.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
^То направо като един коментар преди години "Подмий се с оцет и си сложи аспирин там и сперматозоидите ше умрат"
малкатавили99, успокой се малко. Ако си мислиш, че някоя от тези пикли, питащи дали са бременни чете някоя от другите теми или има каквато и да е сексуална култура, много зле. Ако беше така, изобщо нямаше да пускат тъпи теми във форума. Та сега дори и да се хабиш, смисъл няма.
Dr. Gregory House
не знам за какво са ти всичките ПОСТИНГИ ... евала .. ти ще ограмотиш сексуално всички потребители с твоите проф. постинги ... и да аз сум нафукан неграмотник ... добре ,че са твоите постинги , че вчера говорих по телефона с едно момиче , а трябва да и дойде след 10 дена ... и сега , благодарение на теб , съм спокоен !! (bow)
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...