- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За предпазването от ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ
Ако нямате как да се предпазите природата се е погрижала за тези ситуации. Просто момичето трябва да е отгоре, така гравитацията пречи да забременее.![]()
![]()
![]()
Авторке, ти изкара, че едва ли не, попадне ли предекулационна течност в жената, тя е бременна. Забременяването не става толкова лесно. Освен това чрез уринирането излизат останалите сперматозоиди в уретрата.
Има шанс да се забременее, но той е много малък. Иначе подкрепям, че секс трябва да се прави с предпазни средства, защото тук най-често четем "бременна ли съм", а после "дойде ми", но много от "смелите тийнейджърки" не са минавали през ада наречен "аборт".
Всеки сам е отговорен за здравето си. В днешно време, когато интернет е навсякъде и с два клика можеш да намериш търсената информация, да не знаеш как да се предпазваш от бременност, е комично.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Основно си права, но за първото никога не съм твърдяла че ВИНАГИ е бременна от всяка капка простатна течност! Просто жената не е бременна и от всяка капка сперма! Ако още не знаете - оплождането става в тръбите, от двудневен сперматозоид. Но в това отношение вероятността да го намерите в спермата и в простатната течност е сходна, макар не еднаква. Второ - уринирането премахва ЧАСТ от сперматозоидите, която не е залепнала по вътрешната лигавица, но поради силните повърхности свойства те залепват. Тоест - вероятност съществува и тогава!
А бе защо всички искат да насърчават момичетата да не се пазят??? Това е некоректно и безотговорно!