.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 162

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ти общуваш с момичетата с една единствена цел. Искаш да си легнеш с някоя, а в по-добрия случай и да тръгнеш с нея, за да има с кого да си лягаш, когато ти се дотакова.
    Спри с това! Няма значение дали общуваш с мъж или жена - всички са хора! Равни сме! Отнасяй се с жените (момичетата ли... де да те знам на колко си) така, все 1 са хора, които не те интересуват сексуално.
    Това е най-голямата простотия, която съм чел. Съвсем нормално е да общуваш с момичетата с тази единствена цел, защо по дяволите би го правил по друга причина?! 99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия. Ако жените не те интересуват сексуално, то какво говори това за теб?!

Тренирай, обличай се добре, създай си стил - бъди сексуално интересен за тях. Истината е, че една жена още в първите 3 секунди след като я заговориш преценява дали ще си легне с теб или не и ако отговорът е "не", то си губиш времето ако продължаваш да общуваш с нея.

След като си легнете, евентуално повторите, евентуално почнете да излизате, и ако евентуално се окаже, че не е лоша като характер, тогава може да се поотпуснеш и ПОНЯКОГА да се държиш с нея като с човек. Така стоят нещата. Игнорирай думите ми и ще си стоиш на сухо и ще прекараш живота си ходейки по гъза на някоя разглезена пикла.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Това е най-голямата простотия, която съм чел. Съвсем нормално е да общуваш с момичетата с тази единствена цел, защо по дяволите би го правил по друга причина?! 99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия. Ако жените не те интересуват сексуално, то какво говори това за теб?!
    ^ А това е най-голямата простотия, която АЗ съм чел!!

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия.
    Горкия ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си