Първоначално написано от GEMBI Много добре го каза "момиченца", а не жени Аха, значи ти, мило момченце, искаш и се прехласваш по жени, но щом наборките ти, момиченцата искат мъже са много лошички? Интересно...
Първоначално написано от NeutralMilkHotel Аха, значи ти, мило момченце, искаш и се прехласваш по жени, но щом наборките ти, момиченцата искат мъже са много лошички? Интересно... Не позна, прехласвам се само по индивиди на моята възраст. ;p
Първоначално написано от GEMBI Не позна, прехласвам се само по индивиди на моята възраст. ;p Добре.Ти сам каза по-горе, че са момиченца и че не могат да предложат друго освен външност...Какво има да се прехласваш тогава? Неадекватен си...
Първоначално написано от NeutralMilkHotel Добре.Ти сам каза по-горе, че са момиченца и че не могат да предложат друго освен външност...Какво има да се прехласваш тогава? Неадекватен си... Да повечето са такива, но по какви да се заглеждам?По възрастни?
Първоначално написано от GEMBI Да повечето са такива, но по какви да се заглеждам?По възрастни? Извод: По твое мнение няма жена достойна за теб или друг мъж на този свят. Това говори за твои лични проблеми и няма никаква връзка с темата.
Първоначално написано от NeutralMilkHotel Извод: По твое мнение няма жена достойна за теб или друг мъж на този свят. Това говори за твои лични проблеми и няма никаква връзка с темата. Твоето мнение хич не ме интересува.От един мой пост и почна да ми развиваш някакви теми тук. stfu
Първоначално написано от GEMBI Твоето мнение хич не ме интересува.От един мой пост и почна да ми развиваш някакви теми тук. stfu Работи върху себе си и научи да се изразяваш, ако искаш някой да те взима на сериозно.
Правила