- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините?
За мен 15 години са много, но това не означава, че не може да има истински чувства към теб или че няма да ви се получи.
От личен опит знам, че мъжете на 30+ са способни да изпитват ужасно силни чувства към момичето, което харесват. Имам такъв човек в обкръжението си, който вече 3 години прави всичко възможно за да ме спечели. Разликата ни е 12 години, знае, че имам сериозен приятел, но въпреки всичко не е спрял да опитва ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Като почнете с това 30 годишните могат да изпитват силни чувства . Има 30 годишни които в отношенията си към жените са като 14 годишни има и 17-18-19 годишни които се държат много зряло .
Освен това голямата разлика в годините не е толкова фатална по скоро си зависи от възрастта на двамата . Едно е както е с родителите на Маги майка й да е на 22 а баща й на 32 . А друго е тя да е 22 а той на 50 .
Има много с акъла си 20 годишни това че повечеот от вас не познават си е ваш проблем . За мен разлика от порядъка до 10-13 в полза на мъжа си е напълно нормална според мене по скоро важното е на каква възраст са по отделно .
Просто всичко е толковааа разноцветно и е адски изнервящо, когато хората нарочно подтискат способността си да виждат повече цветове, отколкото само черното и бялото.
Хах, а непълнолетните момченца ест. веднага скочиха...Защото момичетата, които те искат предпочитат да са с някой, който може да проведе нормален разговор с тях и да свършва след повече от 2 минути. :/
Като му писне да те чука, ще си намери друга тъпа п'утка.
Шъ прощавате за грубия език, ама това е самата истина.
Еее стига,това е много голяма разлика.Аз съм година по-малка и не си се представям по абсолютно никакъв начин с 35-годишен мъж.Ако целта ти е да експериментираш,ок,ама според мен сериозна връзка с такава разлика няма как да просъществува.
Вече всичко явно е '' нормално '' , какви ли не двойки съм виждал заедно, чак да ти падне ченето![]()
Мндааа, тей е.
Не е лично към авторката, но си мисля, че реално единственото, което може да му предложи, е една добре прекарана вечер.
Бтв, наскоро попаднах в подобна ситуация. Едно чиче ме ухажваше. Обсъдихме нещата от много гледни точки. Той ми обясни, че след като е разведен и си има прекрасно детенце, иска да си извилнее цялата криза на средната възраст на спокойствие и по възможност с млади ярета. Да, евентуално може и да завтори или затрети, но нищо сериозно няма как да се случи.
Пък и аз не мисля, че реално имаш к'во да му предложиш, колкото и да си напред от другите.