.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123 Виж мнението
    Тук въпросът не е ти дали и защо искаш връзка,а той защо иска връзка...какво можеш да му дадеш ти,освен по-стегнато телце,по-запазено лице и т.н.,да не говорим,че той те е свалял...интересно ми е 35 годишен не му ли е неудобно от себе си да сваля 20 годишна...това говори много за неговия акъл.
    Родителите ми се оженили, когато майка е била на 22, а баща ми на 32. Да ти кажа, много неща му е дала, освен хубавото си 'личице и телце'. Колкото до изцепката с акъла - не ме карай да се смея.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За мен 15 години са много, но това не означава, че не може да има истински чувства към теб или че няма да ви се получи.
    От личен опит знам, че мъжете на 30+ са способни да изпитват ужасно силни чувства към момичето, което харесват. Имам такъв човек в обкръжението си, който вече 3 години прави всичко възможно за да ме спечели. Разликата ни е 12 години, знае, че имам сериозен приятел, но въпреки всичко не е спрял да опитва ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Като почнете с това 30 годишните могат да изпитват силни чувства . Има 30 годишни които в отношенията си към жените са като 14 годишни има и 17-18-19 годишни които се държат много зряло .

Освен това голямата разлика в годините не е толкова фатална по скоро си зависи от възрастта на двамата . Едно е както е с родителите на Маги майка й да е на 22 а баща й на 32 . А друго е тя да е 22 а той на 50 .
    Има много с акъла си 20 годишни това че повечеот от вас не познават си е ваш проблем . За мен разлика от порядъка до 10-13 в полза на мъжа си е напълно нормална според мене по скоро важното е на каква възраст са по отделно .

Град
    София, България
    Просто всичко е толковааа разноцветно и е адски изнервящо, когато хората нарочно подтискат способността си да виждат повече цветове, отколкото само черното и бялото.

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123 Виж мнението
    Тук въпросът не е ти дали и защо искаш връзка,а той защо иска връзка...какво можеш да му дадеш ти,освен по-стегнато телце,по-запазено лице и т.н.,да не говорим,че той те е свалял...интересно ми е 35 годишен не му ли е неудобно от себе си да сваля 20 годишна...това говори много за неговия акъл.

Той не ме е свалял - говорим си общи теми А колкото до това какво мога да му дам, както казах по-нагоре не са само тези неща, които казваш .. по-трезвомислеща съм и по-зряла за възраста си от доста други на моите години.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от never_lose_hope Виж мнението
    по-трезвомислеща съм и по-зряла за възраста си от доста други на моите години.
    Абе, всички така си викаме :Д

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Тоя може направо да ти е баща...

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Давам ти два примера с бабите и дядовците ми от двете страни-едните имат 8, а другите 10 години разлика. Дядо ми почина сравнително млад /70 години за мен не са кой знае колко...та нали след някоя и друга година и баща ми ще е на толкова/. Баба ми, която е с 8 години по-малка от него в момента страда. С нея имаме разни други проблеми, оставяме това на страна..Лятото, преди което дядо ми почина тя ми каза нещо, което мен ме нарани доста, но сега като се замисля за себе си е отчасти права. Каза, че тя е единствената, която скърби по съпруга си и че всички останали сме лицемерни, защото твърдим, че скърбим по човек, който никога не сме обичали...Дали това не беше от мъка?

От друга страна пък другия ми дядо прави всякакви простотии /да, простотии/, за да баба да е щастлива, когато той си отиде. Дали това не е от страх?

Изпитала съм го на гърба си и продължавам да го изпитвам..Ако искаш ме съди, че мнението ми е такова.
    ОК, и твоето решение на проблема какво е? Да не се влюбваме или да не умираме?
    Друг вариянт не виждам...

Хах, а непълнолетните момченца ест. веднага скочиха...Защото момичетата, които те искат предпочитат да са с някой, който може да проведе нормален разговор с тях и да свършва след повече от 2 минути. :/

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Хах, а непълнолетните момченца ест. веднага скочиха...Защото момичетата, които те искат предпочитат да са с някой, който може да проведе нормален разговор с тях и да свършва след повече от 2 минути. :/
    Много добре го каза "момиченца", а не жени

Цитирай Първоначално написано от GEMBI Виж мнението
    Много добре го каза "момиченца", а не жени
    Аха, значи ти, мило момченце, искаш и се прехласваш по жени, но щом наборките ти, момиченцата искат мъже са много лошички?
    Интересно...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Той не ме е свалял - говорим си общи теми А колкото до това какво мога да му дам, както казах по-нагоре не са само тези неща, които казваш .. по-трезвомислеща съм и по-зряла за възраста си от доста други на моите години.
    Ама ти така си мислиш или...?

Мега фен Аватара на 102
    Дали той би ме приел серизоно
    не

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Като му писне да те чука, ще си намери друга тъпа п'утка.

Шъ прощавате за грубия език, ама това е самата истина.

Аха, значи ти, мило момченце, искаш и се прехласваш по жени, но щом наборките ти, момиченцата искат мъже са много лошички?
    Интересно...
    Не позна, прехласвам се само по индивиди на моята възраст. ;p

Не позна, прехласвам се само по индивиди на моята възраст. ;p
    Добре.Ти сам каза по-горе, че са момиченца и че не могат да предложат друго освен външност...Какво има да се прехласваш тогава?
    Неадекватен си...

Как пък веднъж няма някой да си признае, че не е по-зрял от останалите, дори може би малко по-назад (не говоря за авторката конкретно)

Повече от фен Аватара на DeHu
    Еее стига,това е много голяма разлика.Аз съм година по-малка и не си се представям по абсолютно никакъв начин с 35-годишен мъж.Ако целта ти е да експериментираш,ок,ама според мен сериозна връзка с такава разлика няма как да просъществува.

Вече всичко явно е '' нормално '' , какви ли не двойки съм виждал заедно, чак да ти падне ченето

Добре.Ти сам каза по-горе, че са момиченца и че не могат да предложат друго освен външност...Какво има да се прехласваш тогава?
    Неадекватен си...

Да повечето са такива, но по какви да се заглеждам?По възрастни?

Да повечето са такива, но по какви да се заглеждам?По възрастни?
    Извод: По твое мнение няма жена достойна за теб или друг мъж на този свят.
    Това говори за твои лични проблеми и няма никаква връзка с темата.

Здравейте, май започвам да изпивам симпатии към едно момче, по-скоро мъж, който е на 35г. Годните изобщо не му личат .. изглежда на не повече от 27/28 мах. и е разведен . Та въпросът ми е какво мислите - заслужава ли си? Дали той би ме приел серизоно и има ли бъдеще такава връзка и как ще се приема от хората (дали изобщо ще се приеме). Забравих да спомена- аз съм на 20
    Какво БМВ или Ауди кара?

Извод: По твое мнение няма жена достойна за теб или друг мъж на този свят.
    Това говори за твои лични проблеми и няма никаква връзка с темата.
    Твоето мнение хич не ме интересува.От един мой пост и почна да ми развиваш някакви теми тук. stfu

Твоето мнение хич не ме интересува.От един мой пост и почна да ми развиваш някакви теми тук. stfu
    Работи върху себе си и научи да се изразяваш, ако искаш някой да те взима на сериозно.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Като му писне да те чука, ще си намери друга тъпа п'утка.

Шъ прощавате за грубия език, ама това е самата истина.
    Мндааа, тей е.

Не е лично към авторката, но си мисля, че реално единственото, което може да му предложи, е една добре прекарана вечер.

Бтв, наскоро попаднах в подобна ситуация. Едно чиче ме ухажваше. Обсъдихме нещата от много гледни точки. Той ми обясни, че след като е разведен и си има прекрасно детенце, иска да си извилнее цялата криза на средната възраст на спокойствие и по възможност с млади ярета. Да, евентуално може и да завтори или затрети, но нищо сериозно няма как да се случи.

Пък и аз не мисля, че реално имаш к'во да му предложиш, колкото и да си напред от другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си