.
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Тема: ПБС

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Пак към нпп, как точно си избра християнството измежду всички религии, с какво те грабна?
    истината е, че в началото не знаех кой е истинският Бог, понеже по едно доста случайно стечение на обстоятелствата гостувах в разни вероизповедания/деноминации: християнски, индуски, йогически, ислямски, будистки, и др., а последователите на всяка една от тях твърдяха, че само техният Бог е истинският или най-висшият, вследствие на което аз останах много объркан, понеже търсих истинският Бог, обаче така и не Го намерих там, нито открих някаква сигурна следа от Него някъде там, така в един послешен момент тогава се оказах изправен пред дилемата дали да стана член на някоя от сектите или да започна да търся истинския Бог, и понеже не намерих какво най-добре да направя освен да започна да търся Онзи, Който наистина е истинският Бог, затова взех крайно решение да оставя сектите и да започна съвсем сам да Го търся, започнах да Го призовавам всеки ден от сутрин до вечер - тогава не се занимавах с нищо друго освен само с това, допускайки малко или много че Той може да се окаже всеки един от добре известните: Исус, кришна, буда, Йехова, аллах, и пр., понеже това малко или много ми беше вече внушено от онези секти, обаче един ден докато все още призовавах Онзи, Който наистина е истинският Бог без да бъда съвсем сигурен Кой е Той, ми се яви самия Исус Христос с голяма сила и слава и ми каза: "Моят Небесен Отец и Аз сме единственият истински Господ Бог на вселената, докато всеки друг е фалшив/лъжлив", при положение, че аз до последно допусках, че и другите: кришна, буда, йехова, аллах, и пр., могат също не по-малко да се окажат лица на единния Бог, обаче никой от тях не ми се яви докато търсих тогава Онзи, Който наистина е Истинският, никой от боговете не дойде да ме утеши истински, освен истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, поради което аз паднах по лице пред Него когато ми се яви, като казах: "готов съм да умра за Теб дори още сега Господи Исусе", вследствие на което Той ме направи да свидетелствувам Неговото Слово, така и до днес все още следвам Него, и вече не следвам каквато и да било секта
    Последно редактирано от npp : 01-18-2014 на 11:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си