че Иисус е свидетелствал достатъчно, ти какъв се явяваш в цялата работа,
аха караш ме да избирам между тебе и Иисус. Защо ти трябва да си нещо повече, имаш нещо повече ли да ни кажеш.
Какво само се опитваш да втълпяваш лъжлива вина на хората, че като не слушали свидетелството ти и не били с Бога - точно типичен сектантски опит за манипулация.
ти на мен не ми трябваш да ми казваш как да вярвам, в Библията не пише нищо за тебе, за свещениците пише, за светии пише, ама за езичници-свидетели, не пише.
Последно редактирано от defender : 01-20-2014 на 12:31
вярно е, че поклонението и вярата е редно да бъде само на самия Бог Отец и в самия Господ Исус Христос - ако вярващ(-ият) опази това, наистина ще постъпи добре, но все пак редно ли е ако някой засвидетелствува Тяхното Слово, вярващият да го отрече?!, например ако дойде някой апостол на Исус, примерно Павел, или който и да е, и засвидетелствува Словото, ще бъде ли редно то да бъде отричано?!, особено когато и без друго онези, които свидетелствуваха истинското Божие Слово досега не бяха много, нито добри хора се срещаха на всяка крачка - редно ли е отношението към такива да бъде хулително?!, разбира се като казвам това, не те съдя
Последно редактирано от npp : 01-20-2014 на 14:02