Първоначално написано от s0b1esk1 http://i.imgur.com/QMcUl6z.jpg 150 ае да речем,че ти вярваме, че поне си ударил 90 градуса. Ама щангата къде отива после?
Първоначално написано от ararat ае да речем,че ти вярваме, че поне си ударил 90 градуса. Ама щангата къде отива после? "удариЛ"? "щангата къде отива"? хахахаха ше умра от смях
WE ARE NOT ANGELS!
Първоначално написано от s0b1esk1 "удариЛ"? "щангата къде отива"? хахахаха ше умра от смях Къв смях, я си снимай техниката на клек и я качи, щом си толкова велик. Тъкмо ще ни затвориш устите.
Първоначално написано от D*Rose Къв смях, я си снимай техниката на клек и я качи, щом си толкова велик. Тъкмо ще ни затвориш устите. абе момче, кой си ти че да ти се доказвам? я се стегни
Първоначално написано от s0b1esk1 абе момче, кой си ти че да ти се доказвам? я се стегни Пред себе си се докажи, не пред мен; много ми е зор за теб, да знаеш хах, ти също си забавен
Първоначално написано от D*Rose Пред себе си се докажи, не пред мен; много ми е зор за теб, да знаеш хах, ти също си забавен ало, мишо мишев. стига църкай
Първоначално написано от s0b1esk1 "удариЛ"? "щангата къде отива"? хахахаха ше умра от смях Радвам се, че успях да те разсмея
Правила