- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за свиването на трева
Искам да споделя нещо много важно, навярно много от вас ще го сметнат за пълна глупост или брулене между листата, но колкото и невероятно да звучи - да, наркотиците ми оправиха живота! Мога с ръка на сърце да потвърдя! Случиха се доста гадни неща, изгубих работата си през последните месеци, приятелите ми ме намразиха, незнайно защо, и вие сега ще си помислите - ми нормално станала си наркоманка, но напротив. "Станах наркоманка" след това.
Та обикалях улиците, замислено защо така се стекоха обстоятелствата, какъв грешен ход направих, какви решения съм взела, не зная, колкото и да мислих, единственото нещо, което ми се въртеше в главата беше мигновена еуфория. Тогава изпих първата си бира, след което се почувствах много по-свежа, но в никакъв случай пияна. За щастие съседът по чашка беше интересен човек, заговорихме се, споделих му и след петата бира аз още си бях свежа, той ми даде нов светоглед. Наркотикът - нещо което отхвърлях от години като алтернатива, беше изходът. Знам, знам как звучи абсурдно, в първия момент не се замислих, направо взех плика с белите минерали и грабнах лулата от джоба му, но докато вече я палех, си помислих че си провалих живота. Третата ми мисъл беше - той вече беше провален.
Не ми трябваше много, около 10гр от мета и изведнъж всички идеи, които бяха на едно нереализирано ниво се стекоха като цветен поток от линии с размер width около 300-500px на размер 1400x900 а length-а беше безкраен и излизаше отвъд blank документа. Хвърлих тогава лулата и мътно помня, че се затичах към някакви пипнати блокове и почуках на първата врата, която не беше толкова размътена и цветна, но отвъд тая бомба помня че беше от някаква масивна дървесина. И ако щете вярвайте, там видях един човек който веднага сметнах за божествен, тогава ми отвърнаха с топла усмивка за забавното ми физ. състояние, след което ми бе оказана нужната помощ и всичко, което помня, не беше нищо повече от най-прекрасното събитие с месеци. С този човек се събрахме, оказа се влиятелен, помогна ми да намеря нова работа, а цялата идея на това премеждие, се оказа че на човек му трябва малко лудост, за ново начало. Рискувайте, кажете "да" на нелегалното, защото точно то поражда най-хубавите емоции.![]()
Защото аз съм по партитата и нощния живот, не съм предвиждал тримесечна екскурзия до някоя средиземноморска дестинация, например Испания :v
уоу, как не си в гробищата мацката с 10-те грама мета...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз не знам, явно съм родена под щастлива звезда, ангел-хранител, просто повярвайте в Господа и неговата чудотворност!
yeah, right...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ДМТ пробвайте ако не сте пробвали, няма нищо да се сравни с това![]()
Я се закрий, бе, ти изобщо виждала ли си мет на живо? хахаха
Не ти се получи, може да мине пред някой, който не е наясно, ама...
В разделите има поне по 3-4 такива теми? какво става с този народ?
psychopath Нали е родена под щастлива звезда как няма да е виждала мета. Нали на закуска майка й й го дава в чиния..
искаш ли да ти начертая поне да видиш за кво говориш? мери джейн 69
Съжалявам, не съм в гейма вече, дадох пример как за пръв път се случи и повече не съм пробвала след това, мисля че беше благословия, и не смятам да се бъркам повече в Божието дело.
Субститол венозно и хероин мускулно.
И цикложил артериално.
Не, впрочем аз мога да ви кажа за Калмабена.Дифенхидрамин хидрохлорид, продава се като сънотворно в България (нещо като Кале на хапчета) - без рецепта, супер евтино. Та, опитах се да взема леталната доза, но вместо това си направих трип (трипа си направи мен по-скоро).
Какъв ти трип - делириум. Това беше преди месеци, но понякога още имам чувството, че съм във филма.И от тогава имам страх (ама страх, като страх) от щипалки...
Имам и една налудничава мисъл - колко е неестествено халюцинирането...
много пържат и ципложила и суститола въобще няма смисъл от лекарства , DMT е истината :д
Питах за нещо свързано с коз, а не за диазепами, хероини и каквото там ви харесва на наркоманите![]()
Ako si napo6en postoianno vsi4ko stava svarzano s koza)))))