- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся сериозна връзка с момиче
Здравейте значи аз съм Мъж на 21г не знам дали този сайт е удобен за такива работи но търся сериозна връзка с момиче конкретно търся Момиче на възраст от 17 до 28 години тегло от 40 до 58 килограма височината няма значение тялото да бъде с слабо нормално или атлетично цвят на косата и очите пак няма значение Малко информация за Мен значи аз съм висок 180 с черна коса и с тъмно кафяви очи с слабо тяло съм не съм дебел от София съм но няма значение момичето от кой град е не е задължително и тя да е от София приятен човек съм като цяло ако някоя се интересува да пише тук или на лично съобщение и ще се разберем ако иска скайп или някакви други координати за връзка ако иска може и да си направим среща и на живо може да и пратя снимки ако поиска Моля ако има такива свободни момичета дето и те си търсят нека да ми пишат Моля само Момичета да ми пишат без излишни коментари
До там ли стигна точно от тука да си търсиш приятелка?
И то с такива претенции?
А ако е 59 кила или 60 няма ли да я искаш?
Не мисля, че този сайт е подходящ за това.
П.П. Защо обръщаш толкова голямо внимание на външността, а не каза нищо за характера и?
Искаш момиче с атлетично тяло обаче твоето не казваш че такова .
Само споделяш че не си дебел а слаб не е равносилно на атлетичен.
И има си и други сайтове този едва ли е най-подходящият.
Време е да се запознаеш с Въртиключ, крал на БАНанената република![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Заявката ти беше приета! Когато намерим продукт с намаление, отговарящ на изискванията на клиента (т.е. ти), ще ти изпратим безплатна брошура по пощата. В нея можеш да разгледаш всички 'момичета' отговарящи на търсеното описание.
Късмет в начинанието и благодаря, че използва нашите услуги!
Правиш си една сничица и се регистрираш:
www.elmaz.com и www.aha.bg-там винаги има момичета.
xoxi-направо брутална....
Експресна или нормална доставка? Работя с еконт експрес. Наложен платеж $30,000 + бакшиш за мен - КУРиера ти - $2000.
Здрасти! Търся си пък аз съдомиялна машина-ако може да е с капацитет 10 комплекта,ниво на шум не повече от 51db,с поне 3 програми за миене.Да не е много обемна.С безплатна доставка,ако е възможно. И да не струва много пари.Собственикът да не я е ползвал много(най-добре изобщо) и да е склонен на пазарлъци.
Чакам ваЩе оферти !
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Дени - аз имам нещо точно като за тебИ :Р И ще я спазарим де, тва ясно :Р и теб ще спазарим (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За мен 1 платчица с 256 RAM, DDR 4. Може и с 512, ако нЕкой се прежали...
Аз още я чакам тая RAM-памет... Ехооооо! Windows virtual memorry is too low, бе!!!
^ На правилното място за "виртуални" си, сега остава да поработиш и върху "приятели"...![]()
Колко е лесно да храните иначе..
Да, съгласен съм, че това далеч не е най-удачния начин едно момче да търси своята половинка в живота, но помислете, че има и хора, на които общуването с хора не им е много лесно, да не кажа мн трудно.. и точно заради хора като тези, които хейтват и се мислят за голямата работа тука, които докато е бил в училище са го потискали и мачкали.
Така, че като не знаете нищо за него недейте да храните.
Някои потребители си му обясниха нормално. Но нали трябва да му покажем колко е зле..
Никой в случая не му се подиграва за това, че си търси приятелка онлайн. Да, в днешно време доста хора се запознават по този начин. Става дума за начина на изказване. Преди като ходех на пазара за домати и краставици така по същият начин обяснявах на продавачките колко килограма и колко пресни ги искам. Да не говорим и че това тук не е сайт за запознанства.
Нито съм му бил в училището, нито съм го потискал, нито съм го мачкал. И определено не се мисля за голяма работа, ами ми е ясно що за кюпек съм.
И аз си нямам приятелка, гадже или както там искаш го наричай, ама никога няма да падна толкова ниско, че да пускам обява. Това ме издразни. И лично аз се надявам този тука да е поредния трол, защото иначе трябва да ми е жал и за него...
Дори и само заради правописа!
От кога по-срамежливите и потиснати хора пускат обяви, че и с изисквания? Според мен едното противоречи на другото. Така пишат доста отворените хора, които нямат сериозен поглед над нещата, не срамежливите.