.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 162

Hybrid View

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Като ощипана госпожица си. Спокойно с нападките и удивителните, мен не ми е цел в живота да те уча как да мислиш или живееш. Мненията ми нямат нищо общо и ако изобщо си ме чел някога, щеше да знаеш, че не вярвам, че някой може да е безусловно прав. Моите и твоите истини обикновено са коренно различни, но има неща, от които няма как да се избяга. И го знам, защото съм го виждала в безброй примери около себе си, дори и ако не ми се е случило на мен самата.
    И за едно си прав - че трябва да прозреш нещата. Но ще си стигнеш сам до там
    Да, но всеки човек е индивидуален и няма по-наивно нещо от "за всеки влак си има пътници". Не е така, има безброи примери за хора, които са останали сами през целия си живот...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Да, но всеки човек е индивидуален и няма по-наивно нещо от "за всеки влак си има пътници". Не е така, има безброи примери за хора, които са останали сами през целия си живот...
    Повечето хора остават сами по свой избор. Или са избрали, че не желаят да живеят с друг, или са избрали, че не си струва да се променят за друг. Във всеки случай, нашето положение и състояние обикновено е следствие на изборите, които правим в живота.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Повечето хора остават сами по свой избор. Или са избрали, че не желаят да живеят с друг, или са избрали, че не си струва да се променят за друг. Във всеки случай, нашето положение и състояние обикновено е следствие на изборите, които правим в живота.
    Можеш да кажеш това на комшията от горния етаж, който е на близо 40 години вече, а е сам като царвул. Веднъж си хвана приятелка за около месец и нещо и беше най-щастливия човек на света. Беше новината в квартала: "Драго си има приятелка!!!" После явно нещата не потръгнаха и се разделиха. От тогава минаха около 15 години, а не съм го виждал да си вика даже еднодневки...
    Едва ли това е по негов избор...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Едва ли това е по негов избор...
    Пак гледаш едностранчиво на нещата.
    Първо, няма как да знаеш що са се разделили. Може той да я е оставил, защото е кифла, да речем.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Пак гледаш едностранчиво на нещата.
    Първо, няма как да знаеш що са се разделили. Може той да я е оставил, защото е кифла, да речем.
    Явно не си прочела или не си обърнала внимание - казах ти, че това с тази мадама се случи преди 15 години. Тогава още нямаше кифли. + това я помня тази: нямаше нищо общо с кифла. Беше най-обикновена, също като него.
    Както и да е - зарежи това. Кактово и да ти кажа, ще продължиш да твърдиш, че гледам едностранчиво, а пък аз ще виждам нещата в цвят и форма.
    Освен това няма никакво значение какво мисля и дали мисля грешно, нали?

Супер фен Аватара на RiB
    Аз сега съм избрал да съм сам по мой си избор, така ли? Аз искам да си имам половинка и всичко да е ок, ама уж пеканите женички се оказват една до съща. Винаги като видят нещо ново скокват при него, а аз колко шансове съм пропилял, за което естествено не съжалявам... Но.. какво означава да се промениш за друг? Нали целта на любовта е да те обичат и харесват такъв, какъвто си, а не да се променяш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си